Roho Quadtro Select

Het ROHO Quadtro Select kussen maakt gebruik van ROHO DRY FLOATATION technologie voor de beste bescherming van de huid. Het anti decubitus kussen is geschikt voor een preventief en curatief anti decubitus beleid tot en met categorie 4 decubitus. Met het unieke Isoflo systeem kan voor iedere gebruiker de aangepaste zitpositie ingesteld worden voor de juiste zithouding.
Gratis Passing: Indien gewenst kan er een productspecialist bij u op locatie komen om de maat van het kussen te bepalen. Deze persoon neemt dan enkele proefkussens mee, dit hoeft niet precies de maat te zijn die u heeft besteld, maar met behulp van die kussens kan hij wel inschatten of het bestelde kussen het juiste kussen is. En hiermee kan hij u instructies geven omtrent het gebruikt van het kussen. Op basis daarvan sturen wij de bepaalde maat naar u toe.
Speciale prijs € 689,00 Normale prijs € 759,00

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl

Het ROHO Quadtro Select kussen biedt bewezen huidbescherming

Het ROHO Quadtro Select kussen maakt gebruik van ROHO DRY FLOATATION technologie en wordt gebruikt in een preventief en curatief anti-decubitus beleid tot en met categorie 4 decubitus. Een incontinentiehoes is optioneel verkrijgbaar.
De eenvoudige ISOFLO® bediening zorgt ervoor dat men voor iedere gebruiker de aangepaste zitpositie kan instellen voor de juiste zithouding. Hierdoor zijn uitgebreide positioneringsmogelijkheden mogelijk zonder transfer van de gebruiker.

Kenmerken ROHO QUADTRO SELECT kussen

  • Snelle en eenvoudige positionering d.m.v. ISOFLO ventiel
  • Dubbele luchtkanaaltjes
  • Materiaal: synthetisch neopreen
  • Vlamvertragend, hypoallergeen, makkelijk te repareren
  • Toepasbaar als anti decubitus kussen bij curatieve zit decubitus behandeling
  • Gebruiker zit comfortabel op het kussen
  • Inclusief standaard hoogwaardige hoes en pomp
Een incontinentiehoes voor het ROHO QUADTRO SELECT kussen is optioneel verkrijgbaar in plaats van de standaard hoes..

ISOFLO

QUADTRO SELECT stelt nieuwe maatstaven voor zitten. De eenvoudige ISOFLO® bediening zorgt ervoor dat men voor iedere gebruiker de aangepaste zitpositie kan instellen. Het revolutionaire ISOFLO ventiel geeft een perfecte positie, aangepast aan elke behoefte of activiteit. Het revolutionaire ISOFLO Memory Control biedt de gebruiker een dynamische aanpassingsmogelijkheid tijdens het zitten.
Door de eenvoudige instelmogelijkheid van het ROHO QUADTRO SELECT kussen hoeven geen concessies te worden gedaan aan de bescherming van de huid ten behoeve van de zitstabiliteit en een betere zitpositionering. quadtro select isoflo

DRY FLOATATION

De DRY FLOATATION® Technologie van ROHO optimaliseert de doorbloeding door zich continue aan te passen aan de vorm en bewegingen van de persoon. Stabiliteit wordt verhoogd door luchtverplaatsing tussen de 4 kamers onderling te onderbreken. (voor-achter en zijwaarts)Het QUADTRO SELECT kussen stelt geen gewichtslimiet aan de gebruikers.

Afmetingen breedte x diepte in cm

38 x 38 (8 x 8 cellen)
38 x 42.5 (8 x 9 cellen)
42.5 x 38 (9 x 8 cellen)
42.5 x 42.5 (9 x 9 cellen)
42.5 x 47 (9 x 10 cellen)
42.5 x 51 (9 x 11 cellen)
42.5 x 55.5 (9 x 12 cellen)
47 x 42.5 (10 x 9 cellen)
47 x 47 (10 x 10 cellen)
47 x 51 (10 x 11 cellen)
51 x 47 (11 x 10 cellen)
51 x 51 (11 x 11 cellen)
55.5 x 55.5 (12 x 12 cellen)

De bovenstaande maten zijn standaard maten. Andere maten zijn ook leverbaar, neem hiervoor contact met ons op. Zodat wij voor u de prijs en levertijd kunnen aangeven.

Hoogte in cm

5 cm (laag profiel / low profile)
8,5 cm (midden profiel / mid profile)
10 cm (hoog profiel / high profile)

Bekijk voor het correct instellen van een ROHO kussen ook het volgende stappenplan.
0
Rating:
0% of 100
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan.
Vaak samen gekocht