ROHO HYBRID ELITE kussen

Het ROHO HYBRID ELITE kussen met de speciaal ontworpen Jay® contour basis helpt bij een goede positionering van bovenbenen en bekken.
Gratis Passing: Indien gewenst kan er een productspecialist bij u op locatie komen om de maat van het kussen te bepalen. Deze persoon neemt dan enkele proefkussens mee, dit hoeft niet precies de maat te zijn die u heeft besteld, maar met behulp van die kussens kan hij wel inschatten of het bestelde kussen het juiste kussen is. En hiermee kan hij u instructies geven omtrent het gebruikt van het kussen. Op basis daarvan sturen wij de bepaalde maat naar u toe.
Speciale prijs € 689,00 Normale prijs € 749,00

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl
Het ROHO HYBRID ELITE kussen staat voor Positionering, Huidbescherming en Stabiliteit. De speciaal ontworpen Jay® contour basis helpt bij een goede positionering van bovenbenen en bekken.

POSITIONERING

Bereik een beter resultaat in het positioneren van een gebruiker met het ROHO Hybrid Elite kussen. De speciaal door ROHO ontworpen Jay® contour basis helpt bij een goede positionering van bovenbenen en bekken.

HUIDBESCHERMING

Het ROHO Hybrid Elite luchtkussen draagt als het ware de zitbeentjes en trochanters van gebruikers die een hoog risico lopen op decubitus. Dit ongeëvenaarde succesvolle ROHO luchtzitkussen past zich aan de zithouding van de gebruiker aan. Het zorgt voor een eenvoudig aan te passen zitondersteuning, waar schuif- en frictiekrachten worden verminderd, waardoor de gebruiker beschermd wordt tegen decubitus. Door de dubbele ventielen (optioneel) van het ROHO zitkussen kunnen de specifieke vorm en asymmetrie van de gebruiker goed worden opgevangen en zo nodig worden aangepast.

STABILITEIT

Door meer stabiliteit biedt de ROHO Hybrid Elite met de speciaal ontworpen Jay contour basis een verbeterde mogelijkheid het bekken en de bovenbenen te positioneren. Deze extra stabiliteit helpt de gebruiker op een veilige manier bij een zelfstandige transfer.

ROHO Hybrid Elite TOEPASSINGEN

Het ROHO Hybrid Elite kussen wordt aanbevolen voor gebruikers die:
- een gemiddeld tot verhoogd risico lopen op zitdecubitus;
- goede positionering en stabiliteit voor de bovenbenen en het bekken nodig hebben;
- moeite hebben met positioneren van bovenbenen;
- een asymmetrische houding hebben, hiervoor is het 2-kamer kussen met 2 ventielen als optie te verkrijgen

KENMERKEN & VOORDELEN

INSTELBAAR

Het zitkussen neemt de vorm van de gebruiker aan door aanpassing van de hoeveelheid lucht.

REINIGEN

Het luchtkussen is eenvoudig te reinigen met water en milde zeep. De beschermende hoes kan in de wasmachine. De Jay contour basis kan worden afgenomen met een vochtige doek.

ONDERHOUD

Het luchtkussen van neopreen kan gerepareerd worden waardoor een langere levensduur ontstaat.

VOCHTBESTENDIGHEID

De Jay contour basis van het ROHO luchtkussen is bestand tegen water en/of lichaamsvloeistoffen. Optioneel is een incontinentiehoes beschikbaar.

SAMENSTELLING

ROHO luchtkussen: vlamwerend, neopreen.
Jay contour basis: vlamwerend, watervaste foam (gesloten cellen).

INBEGREPEN

ROHO luchtkussen, Jay contour basis, tweezijdige stretch hoes, handpomp, reparatieset en handleiding.

0
Rating:
0% of 100
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan.
Vaak samen gekocht