Rugstretcher Onderrug

Waardering:
93% of 100
Last van lage rugpijn? In 83% van alle gevallen verlicht de rugstretcher pijn in de onderrug. De rugstretcher Flexibak is door osteopaten ontwikkeld. Geniet van rugklachten vermindering, door een correcte drukvermindering op de gewrichten, spieren en pezen, waardoor een natuurlijke beweging terugkomt.
Speciale prijs € 75,00 Normale prijs € 90,00

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl
Rugstretcher Onderrug - het lijkt misschien onlogisch, omdat u pijn heeft, maar uit veel studies blijkt dat juist bewegen in veel gevallen dé manier is om pijn te verlichten. Deze flexibak onderrug stretcher is ontwikkeld door een osteopaat. Door de stabilisatieoefeningen, worden de spieren in de rug gestretcht en de spanning op de spieren, gewrichten en pezen verminderd.

Hoe de onderrug stretcher pijn verlicht
- de segmenten van de Flexibak en de openingen ertussen ondersteunen de lage rug
- door de zwaartekracht wordt de compressie, die is opgebouwd gedurende dag, verminderd
- door heen en weer te schommelen krijgt men een ideale stabilisatieoefening en wordt de lage rug gemobiliseerd
- de onderrug raakt ontspannen doordat;
- de druk wordt weggenomen van de onderrug gewrichten, gespannen spieren, zenuwen en pezen.

Makkelijk te gebruiken: 10 minuten elke dag voor een periode van 1 - 5 weken, zal u aantonen dat de Flexibak lage rugpijn kan verminderen.

Kenmerken Rugstretcher Onderrug
Gevormd en gebouwd volgens de hoogste wetenschappelijke specificaties, gemaakt van rubberhout, corrosiebestendige aluminium en ultra duurzaam nylon (licht en compact), voor een levenslange pijnbestrijding.

Waarom de Rugstretcher Onderrug
Rugpijn is de grootste oorzaak van ziekteverzuim dan welke andere kwaal ook. Dit komt omdat het dagelijks leven in veel gevallen niet goed is voor uw rug. Staan, zitten, winkelen, tillen, dragen, relaxen voor de tv, het kan allemaal uw rug blesseren.
De spieren in de rug rond de wervelkolom, de wervels en het kraakbeen die de afzonderlijke wervels scheiden, raken ontstoken en in elkaar gedrukt tijdens het dagelijks gebruik. En dat is waar de pijn begint.
Wanneer rugpijn opspeelt is het moeilijk om een comfortabele houding aan te nemen (zowel staand, zittend of liggend), dan doet de flexibak waarvoor hij gemaakt. Dankzij de houtenconstructie, geeft de Flexibak de verlichting tijdens de pijn periode. Door de schommelbeweging, terwijl de kromming van de rug intact blijft, wordt de druk van de onderrug gehaald en tegelijk gemobiliseerd.

Rugstretcher Onderrug Inclusief:
Kleuren handleiding
DVD
Poster met oefeningen
Rugzorg boek

4.65
Rating:
93% of 100
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan.
Vaak samen gekocht