Genuloc

Als de knie na een blessure of operatie tijdelijk moet worden geïmmobiliseerd, zorgt de knieorthese GenuLoc ervoor dat de knie optimaal wordt gestabiliseerd. Via klittenband aan de zijkant kan de kniespalk aan elke beenomvang worden aangepast.
Speciale prijs € 124,95 Normale prijs € 140,00

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl
Als de knie na een blessure of operatie tijdelijk moet worden geïmmobiliseerd, zorgt de knieorthese GenuLoc ervoor dat de knie optimaal wordt gestabiliseerd. Twee dorsaal geïntegreerde, anatomisch voorgevormde aluminium staven zijn tot de gewenste flexiehoek aan te passen. Via klittenband aan de zijkant kan de kniespalk aan elke beenomvang worden aangepast.

Stabiliserende kniespalk voor de immobilisatie van het kniegewricht.

Indicaties Bauerfeind Genuloc
Bij elke kniepathalogie, posoperatief of postraumatisch, voor tijdelijk immobilisatie van de knie

Kenmerken Bauerfeind Genuloc
- veilige immobilisatie
- Het materiaal is actief ademend en wasbaar
- ademend en comfortabel
- kan eenvoudig worden aan- en uitgetrokken

Maat
Uitvoering: GenuLoc is verkrijgbaar ineen universele maat en kan zowel links als rechts gedragen worden.

Vorm volgt functie
Met de GenuLoc kniespalk kan de geblesseerde of geopereerde knie worden gestabiliseerd. Het ademende en wasbare materiaal wordt hierbij door kunststof staven in de goede vorm gehouden. Deze staven passen zich aan de hoek van de aluminium staven aan de zijkant aan. De aluminium staven volgen langs de knieholte de lichaamsvorm en houden de knie gebogen in een hoek van 20 graden. Deze hoek kan afhankelijk van de therapie op elk moment worden aangepast.

De kracht van rust
Klittenbandsluitingen vergemakkelijken het aan- en uittrekken van de GenuLoc orthese. Terwijl de aluminium staven aan de achterkant stijf blijven, kan de beenomvang via de klittenbandsluitingen aan de zijkant worden gevarieerd. Het polster in de knieholte voorkomt een verschuiving, verhoogt het comfort bij het neerleggen van het been en verbetert de stabiliteit van de kniespalk op het been.
0
Rating:
0% of 100
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan.
Vaak samen gekocht