Push Care Kniebrace

Waardering:
87% of 100
De nieuwe Push Care Kniebrace nu leverbaar! Een intensief productontwikkelingstraject richtte zich met name op het vereenvoudigen van het gebruik en het vergroten van de patellaondersteuning. De kniebrace biedt een goede compressie rondom het kniegewricht en steunt de patella aan weerszijde. Hierdoor verbetert het stabiliteitsgevoel en ervaart de gebruiker pijnverlichting. De kniebrace is geschikt bij artrose en instabiliteit.
Speciale prijs € 54,95 Normale prijs € 75,00

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl
De Push care Kniebrace biedt compressie rondom het kniegewricht, waardoor het stabiliteitsgevoel in het gewricht wordt verbeterd.
De compressie rond de knie en het bovenbeen kunt u naar eigen behoefte instellen, met de instelbare sluitingen. Hierdoor ervaart de gebruiker een comfortabele ondersteuning en zal vrijer kunnen bewegen.
De kniebrace steunt aan weerszijde de patella. Door middel van een hoefijzervormige patella element wordt druk uitgeoefend op de kniepees en wordt de patella ondersteund en ontlast. Door de open constructie aan de bovenzijde van de kniebrace kan de brace eenvoudig worden aangetrokken. Tenslotte bevordert een anatomische pasvorm het positiebehoud van de brace tijdens het lopen.
De toepassing van hoogwaardige, elastische materialen garanderen een optimale pasvorm. Deze pasvorm in combinatie met de siliconenapplicaties aan de binnenzijde van de brace zorgen voor een uitstekend positiebehoud.

Sympress™ Technologie
De brace is gemaakt van Sympress™, een hoog kwalitatief comfortabel materiaal. Het product voelt zacht aan en biedt de gebruiker een comfortabel en beschermd gevoel. De Push care kniebrace is eenvoudig aan te leggen en kan zonder problemen gewassen worden.

Indicaties
- Kapselontsteking
- Meniscusklachten
- Na meniscusoperatie
- Arthrose zonder zwelling, Gonartrose en Patellafemorale artrose
- Reumatische klachten: Reumatoïde arthritis zonder synovitis
- Patellofemoraal pijnsyndroom
- Functionele instabiliteit zonder bandinstabiliteit
- Retropatellaire pijnklachten
- Patella-instabiliteit

VideoMaatvoering Push Care Kniebrace

Push Care kniebrace Maat Het bepalen van de juiste maat is belangrijk voor de optimale ondersteuning van de kniebrace, u meet de omvang van de knie op de hiernaast aangegeven plaats:

Maat (Omtrek in cm) 1 : 28 - 31
2 : 31 - 34
3 : 34 - 37
4 : 37 - 41
5 : 41 - 45

Unieke Eigenschappen Push Care Kniebrace

1. Effectieve steun voor de patella

Het hoefijzervormige steunelement steunt de patella aan weerszijden. Deze patellasteun stabiliseert de patella en ontlast het patellofemorale gewricht. De specifieke vorm laat tijdens het aanspannen van de dijbeenspieren de opwaartse beweging van de patella vrij. Hierdoor wordt de natuurlijke beweging van de patelaa tijdens buigen en strekken niet beïnvloed. Aan de onderzijde van de patella kent de patellasteun een uitsparing waardoor geen ongewenste druk op de kniepees wordt uitgeoefend.

2. Makkelijk open instap

Bij artroseklachten kan het buigen van de knie moeilijk zijn. Het aantrekken van een brace wordt daardoor bemoeilijkt. Door de open constructie van het bovenste gedeelte kan de gebruiker van de Push Care Kniebrace makkelijk instappen. De brace kan vervolgens eenvoudig worden anagetrokken en gesloten.

3. Groot maatbereik rond bovenbeen

De open constructie rond het bovenbeen creert een in omvang verstelbare sluiting. Hierdoor wordt het maatbereik rondom het bovenbeen sterk verriumd. Door deze vernieuwing is een goed passende brace gegarandeerd.

Push care - FUNCTIEBEHOUD
Push care is er voor hen die door een lichte blessure of aandoening worden beperkt in hun dagelijkse bewegingsvrijheid. Ieder product bezit een hoge mate van effectiviteit, comfort en kwaliteit. Push care garandeert pijnverlichting en stabiliteitsgevoel door instelbare druk, maximale zekerheid en een zorgeloos gebruik.
De Push care braces kunnen zonder advies van arts of specialist worden gedragen. Voor de keuze van de brace is het natuurlijk van belang de juiste indicatie vast te stellen en vooral goed te kijken naar de gebruikssituatie van de eindgebruiker.

Push Care Productvoordelen
• CARE - functiebehoud
• Goede ondersteuning gebaseerd op verkleving en compressie
• Eigentijdse vormgeving
• Hoogwaardige materialen
• Uitstekende vochtafvoer
• Langdurig getest door medici, wetenschappers en eindgebruikers
• Dé oplossing voor verhoging van belastbaarheid van menselijk bewegingsapparaat
• Bekroond met Nederlandse designprijzen en Design-for-All prijs*
Schrijf uw eigen review
Alleen klanten met een account kunnen reviews plaatsen. U kunt, inloggen of een account aanmaken