Push med Schouderbrace

De Push med Schouderbrace fixeert de boven- en onderarm voor een goede ondersteuning en effectieve behandeling van diverse schouderblessures. De brace is makkelijk aan te trekken en individueel instelbaar voor een goede pasvorm en draagcomfort. De Schouderbrace is o.a. te gebruiken bij een gebroken sleutelbeen, schouderluxatie (schouder uit de kom), immobilisatie van het schoudergewricht na een operatie, Slijmbeursontsteking (PHS), Frozen shoulder en bij gedeeltelijke verlamming (hemiparese).
Slechts € 52,95 Normale prijs € 59,95

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl

De Push med Schouderbrace fixeert de boven- en onderarm tijdens de behandeling van schouderletsel.

De positie van de schouderbrace kan zo gekozen worden, dat de arm in een neutraalstand of een lichte adductie gefixeerd wordt. Het veranderen van de positie kan eenvoudig door de borstband licht te verdraaien. Indien alleen een abductiebeperking gewenst is, kan de polsfixatie verwijderd worden. Door middel van een band om de middenhand wordt de hand ondersteunt om afhangen te voorkomen. Doordat de brace rond de romp sluit, blijft de nek-schouderregio onbelast. Elk fixatiepunt is individueel instelbaar, zodat altijd een goede pasvorm bereikt wordt.

Sympress™ Technologie

De brace is gemaakt van Sympress™, een hoog kwalitatief comfortabel materiaal. Het product voelt zacht aan en biedt de gebruiker een comfortabel en beschermd gevoel. De Push med Schouderbrace is eenvoudig aan te leggen en kan zonder problemen gewassen worden.

Indicaties

- Acute fase na (sub) luxaties (schouder uit de kom)
- Subcapitale humerusfractuur
- Letsels acromioclaviculaire gewricht
- Postoperatief, immobilisatie van het schoudergewricht
- Gebroken sleutelbeen
- Slijmbeursontsteking (PHS)
- Frozen shoulder
- gedeeltelijke verlamming (hemiparese)

Push med Schouderbrace Maat /Omtrek(cm)

De maat bepaalt u door de lichaamsomtrek net onder de borst te meten. Zie ook de onderstaande video hoe u de maat bepaalt.

1: 55 - 75cm
2: 75 - 105cm
3: 105 - 140cm

Push med is bedoeld voor functieherstel en biedt oplossingen bij de behandeling en voorkoming van letsels aan het bewegingsapparaat. Push med verlicht eventuele pijn, waardoor de fysieke belastbaarheid van het gewricht toeneemt. Mechanische steun, instelbare druk en een goede pasvorm staan hiervoor garant.

0
Rating:
0% of 100
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan.
Vaak samen gekocht