Push med Schouderbrace

De Push med Schouderbrace fixeert de boven- en onderarm...
Speciale prijs € 46,95 Normale prijs € 50,00

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl
De Push med Schouderbrace fixeert de boven- en onderarm tijdens de behandeling van schouderletsel.
De positie van de schouderbrace kan zo gekozen worden, dat de arm in een neutraalstand of een lichte adductie gefixeerd wordt. Het veranderen van de positie kan eenvoudig door de borstband licht te verdraaien. Indien alleen een abductiebeperking gewenst is, kan de polsfixatie verwijderd worden. Door middel van een band om de middenhand wordt de hand ondersteunt om afhangen te voorkomen. Doordat de brace rond de romp sluit, blijft de nek-schouderregio onbelast. Elk fixatiepunt is individueel instelbaar, zodat altijd een goede pasvorm bereikt wordt.

Sympress™ Technologie
De brace is gemaakt van Sympress™, een hoog kwalitatief comfortabel materiaal. Het product voelt zacht aan en biedt de gebruiker een comfortabel en beschermd gevoel. De Push med Schouderbrace is eenvoudig aan te leggen en kan zonder problemen gewassen worden.

Indicaties
- Acute fase na (sub) luxaties
- Subcapitale humerusfractuur
- Letsels acromioclaviculaire gewricht
- Postoperatief

Maat /Omtrek(cm)
1: 55 - 75cm
2: 75 - 105cm
3: 105 - 140cm

Push med is bedoeld voor functieherstel en biedt oplossingen bij de behandeling en voorkoming van letsels aan het bewegingsapparaat. Push med verlicht eventuele pijn, waardoor de fysieke belastbaarheid van het gewricht toeneemt. Mechanische steun, instelbare druk en een goede pasvorm staan hiervoor garant.

Schrijf uw eigen review
Alleen klanten met een account kunnen reviews plaatsen. U kunt, inloggen of een account aanmaken