Schouderbraces

Orthopedische en medische schouderbandages en schouderbraces, ter preventie en behandeling van schouderklachten.

Kwaliteit schouderbraces met de beste werking

Bent u op zoek naar de beste schouderbrace? Orthocor biedt de beste schouderbraces van gerenommeerde merken zoals Push, Thuasne, PSB en Bauerfeind. De schouderbraces in het assortiment van Orthocor, hebben wij geselecteerd op basis van onze jarenlange ervaring met braces. Daarin spelen ook de ervaringen van cliënten zoals topsporters mee, alleen de braces met de beste ervaring bieden wij aan. Door de schouderbraces zorgvuldig en deskundig te selecteren, bent u verzekerd van schouderbraces die voldoen aan de hoogste eisen en hierdoor de beste werking geven.

Hoe werkt een schouderbrace

Een schouder is een redelijk instabiel gewricht, waardoor de schouderspieren vaak grote krachten en belasting moeten verwerken. De meest voorkomende schouderklachten zijn; overbelasting van de schouder en schouder ontwrichting (schouder uit de kom, schouderluxatie). Dit kan voorkomen tijdens werken of andere dagelijkse activiteiten maar er is ook een schouderbrace voor sporten.
Ter preventie: Een schouderbraces kan beschermen bijvoorbeeld tijdens contactsporten zoals voetbal.
Ter behandeling: Kan een schouderbrace de beweging ondersteunen en/of beperken. Zodat de schouder kan herstellen na een operatie of blessure en de schouderpijn vermindert. Ook schouder artrose kan behandeld worden met een schouderbrace.

Schouderbrace advies van Orthocor

Orthocor is een orthopedisch hulpmiddelen bedrijf en heeft meer dan 30 jaar ervaring met schouderblessures. Productadvies op maat is altijd mogelijk, wij helpen u met plezier bij de keuze van de juiste schouderbrace. Voordelig, veilig en snel de beste schouderbraces kopen bij orthocor.nl.

Producten 11-13 van 13

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Push med Schouderbrace Plus
  Waardering:
  73% of 100
  Slechts € 56,95
  Push med Schouderbrace Plus biedt goede immobilisatie van het schoudergewricht, zonder overmatige belasting van nek en schouders. Een effectieve stabilisatie van de arm bij de behandeling van diverse schouderblessure zoals; Claviculafractuur, na een schouder uit de kom, na operatie van het schoudergewricht. De brace is eenvoudig om te doen en ieder fixatiepunt is individueel instelbaar.
 2. Mitella Arm Schouder
  Waardering:
  90% of 100
  Speciale prijs € 12,95 Normale prijs € 15,00
  Deze comfortabele mitella is geschikt voor mensen die de schouder, arm of hand rust moeten geven.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

 3. Elcross schouderbandage
  Waardering:
  67% of 100
  Speciale prijs € 84,95 Normale prijs € 88,95
  De Camp Elcross™ schouderbandage wordt ingezet ter voorkomen en correctie van een verkeerde houding. De schouderbande is te gebruiken bij indicaties zoals: Kyphose en Osteoporose. Om een standsafwijking te voorkomen of te verminderen. En voor het verminderen van bewegingsuitslag van de gewricht(en).

Producten 11-13 van 13

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren