Braces

11-12 van 12

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Push med Schouderbrace

  Speciale prijs € 46,95 Normale prijs € 50,00
  Push med Schouderbrace
  Speciale prijs € 46,95 Normale prijs € 50,00
  De Push med Schouderbrace fixeert de boven- en onderarm voor een goede ondersteuning en effectieve behandeling van diverse schouderblessures. De brace is makkelijk aan te trekken en individueel instelbaar voor een goede pasvorm en draagcomfort. De Schouderbrace is o.a. te gebruiken bij een gebroken sleutelbeen, schouderluxatie (schouder uit de kom), immobilisatie van het schoudergewricht na een operatie, Slijmbeursontsteking (PHS), Frozen shoulder en bij gedeeltelijke verlamming (hemiparese).
 2. Bauerfeind OmoTrain Schouderbrace

  Speciale prijs € 89,50 Normale prijs € 100,00
  Bauerfeind OmoTrain Schouderbrace
  Waardering:
  80% of 100
  Speciale prijs € 89,50 Normale prijs € 100,00
  Waardering:
  80% of 100
  Actie: Gratis verzending Bauerfeind OmoTrain schouderbrace, actieve schouderbandage stabiliseert en ondersteunt het schoudergewricht. Onder andere te gebruiken: tegen schouderluxatie, artrose en slijmbeursontsteking.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

11-12 van 12

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Orthopedische, medische en therapeutische bandages, braces, orthesen voor ieder lichaamsdeel. Braces bieden niet alleen een snelle verlichting bij veel spier- en/of gewrichtsproblemen, maar geven ook een zinvolle ondersteuning bij de genezing en de hersteltraining. Al naar gelang de ernst van de klachten en de gekozen behandeling kunnen dat zowel activerende als stabiliserende hulpmiddelen zijn.

Kwaliteit braces met de beste werking

Bandages

Anatomische elastische bandages zijn bandages met een activerend systeem. Ze stimuleren de houdingsmusculatuur en zorgen er op deze wijze voor dat de functie van de spieren wordt verbeterd, bij licht letsel. In combinatie met natuurlijke beweging leveren deze activerende bandages de grootste effectiviteit.

Braces / Orthesen

Ook bij ernstiger letsel aan het bewegingapparaat kunt u baat hebben bij orthopedische hulpmiddelen. Door het dragen van braces en orthesen bestaat de mogelijkheid dat u in (zeer) korte tijd weer pijnvrij kan bewegen. Met voorzichtige stabilisatie en fysiotherapeutische oefeningen kan daarnaast gericht aan de benodigde musculatuur worden getraind.
Bij orthocor.nl bestelt u snel en eenvoudig de beste brace voor de beste prijs. Wij hebben een ruim assortiment bandages en braces, zoals kniebraces, enkelbraces en polsbraces van gerenommeerde merken waaronder PSB, Push, Thuasne, McDavid en Bauerfeind. Productadvies op maat is altijd mogelijk, wij helpen u met plezier bij de keuze van de juiste brace.