Push med Schouderbrace Plus

Waardering:
73% of 100
Push med Schouderbrace Plus biedt goede immobilisatie van het schoudergewricht, zonder overmatige belasting van nek en schouders. Een effectieve stabilisatie van de arm bij de behandeling van diverse schouderblessure zoals; Claviculafractuur, na een schouder uit de kom, na operatie van het schoudergewricht. De brace is eenvoudig om te doen en ieder fixatiepunt is individueel instelbaar.
Slechts € 56,95 Normale prijs € 65,00

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl

De Push med Schouderbrace Plus ontziet en stabiliseert uw pijnlijke of herstellende schoudergewricht.

De Push med Schouderbrace Plus is uitgerust met een extra band over de niet-aangedane schouder. Deze band garandeert via een comfortabele ondersteuning van hand en pols, een vaste positie van de onderarm. Deze kan zo in hoogte worden ingesteld, dat eventuele stuwing (waaronder lymfoedeem) wordt voorkomen. Het gewicht van de arm wordt comfortabel verdeeld over borst- en schouderband.

De zachte materialen bieden comfort en veiligheid. Eenvoud en gemak van aantrekken staan centraal bij de schouderbrace, in combinatie met effectieve stabilisatie van het schoudergewricht bij een breed scala van aandoeningen.

Indicaties Push med Schouderbrace Plus

- Claviculafractuur
- Status na (sub)luxatie
- Status na operatie van het schoudergewricht
- Periatritis humeroscapularis
- Subcapitale humerusfractuur

Maattabel Push med Schouderbrace Plus

Voor de juiste maat, meten onder de borst (zie bovenstaande illustratie)

Maat Omtrek
1: 55 - 75 cm
2: 75 - 105 cm
3: 105 - 140 cm

De 3 maten van Push med Schouderbrace bieden een groot maatbereik en zijn verkrijgbaar in een linker- en een rechteruitvoering.

Sympress™ Technologie

De brace is gemaakt van Sympress™, een hoog kwalitatief comfortabel materiaal. Het product voelt zacht aan en biedt de gebruiker een comfortabel en beschermd gevoel. De Push med Schouderbrace is eenvoudig aan te leggen en kan zonder problemen gewassen worden.

3.65
Rating:
73% of 100
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan.
Vaak samen gekocht