Tempur Oplegmatras

Waardering:
80% of 100
De 2-zijdige Tempur Comfort Oplegmatras past op elke matras, dikte 7cm, zorgt voor verbeterde drukverlaging en comfort. Gratis verzenden.

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl
Tempur Oplegmatras 2-zijdige Comfort Topper by Tempur®. Wij rekenen geen verzendkosten!

Uniek dubbelzijdig ontwerp

De 2-zijdige Comfort Topper past op elk conventioneel matras van maximaal 2 jaar oud, dat nog in goede staat is en zorgt voor verbeterde drukverlaging en comfort. Het oplegmatras bestaat uit 7 cm TEMPUR Materiaal en heeft een uniek 2-zijdig ontwerp. De ene kant is gemaakt van een gladde stevige kwaliteit jersey en de andere kant van een warme velour. U kunt dus kiezen welke slaapbelevenis het beste bij u past.

De hoes is anti-bacterieel en hypoallergeen, gemakkelijk te verwijderen en wasbaar op 40° C.

De TEMPUR matrassen vormen zich naar Uw lichaam en geven U het gevoel gewichtloos te zijn zodat U kunt uitrusten in een natuurlijke en volledig ontspannen houding. Dit leidt tot een verbetering van de bloedcirculatie, minder draaien en woelen en een betere slaapkwaliteit.

Voor bedlegerige mensen is deze oplegmatras onmisbaar ! Dit is geen luxe maar noodzakelijk !
Proeven hebben uitgewezen dat langdurig liggen op TEMPUR de aangewezen manier is om geen doorligwonden te veroorzaken.

Een technologische revolutie in Uw slaapkamer !


De kern van TEMPUR bestaat uit hightech materiaal dat oorspronkelijk is ontwikkeld voor het ruimtevaartprogramma van de NASA. Het was de bedoeling astronauten op hun reizen door de ruimte te beschermen en een comfortabele schokdemping te bieden. Het TEMPUR materiaal absorbeert druk bij zowel zware als lichte belasting. TEMPUR heeft van de NASA erkenning verkregen vanwege zijn belangrijke bijdrage aan het vertalen van onderzoekstechnologieën uit de lucht- en ruimtevaart naar de privé sector om daarmee levens te redden, economische mogelijkheden te stimuleren en de kwaliteit van leven van de mensheid te verbeteren.

KERNPUNTEN
- Bestaande uit een TEMPUR Laag van 7 cm., welke zich vormt naar de contouren van het lichaam. Deze extra ondersteuning en comfort leidden tot een betere slaaphouding.

Voordelen Tempur Oplegmatras
- De tempurlaag vormt zich naar de contouren van uw lichaam.
- Het matras heeft een winter en een zomer kant
- De hoes is eenvoudig te verwijderen en wasbaar op 40 graden
- De hoes is antibacterieel en hypoallergeen.
- De oplegmatras is eenvoudig te hanteren
- Kan geplaatst worden op ieder conventioneel matras dat maximaal 2 jaar oud en in goede staat is. - Flexibel extra comfort

Maten:
70 x 200 x 7 cm
80 x 200 x 7 cm
80 x 210 x 7 cm
90 x 200 x 7 cm
90 x 210 x 7 cm
140 x 200 x 7 cm
160 x 200 x 7 cm
180 x 200 x 7 cm


Tempur oplegmatras op maat
Deze tempur oplegmatras kan ook op maat worden besteld. De minimale breedte bedraagt 70 cm.

Voorbeelden van indicaties waarbij de Tempur Oplegmatras kan helpen
Een verkeerde houding tijdens het slapen kan deze klachten verergeren, vooral als uw nek niet de juiste ondersteuning krijgt.
- Fibrositis: Door een slechte houding tijdens het slapen wordt dit probleem vaak erger.
- Ischias: Heupjicht, die leid van de kuit tot aan de voet, kunt u maandenlang last van hebben, dit veroorzaakt weer een slechte slaaphouding. Kniepijn: Wanneer u een ontsteking in of rond de knie heeft, kan de minste aanraking al zorgen voor een drukkend en/ of pijnlijk gevoel. De beste oplossing is een matras die zelfs op de lichtste plaatselijke druk reageert.
- Heuppijn: Als u pijn in de heupen heeft kan een harde matras leiden tot een ongemakkelijk gevoel of tot een ontsteking van het gewricht. Hoofdpijn/ stijve nek: Een slechte slaaphouding verergert meestal de klachten van gespannen nekspieren. Dit kan aanleiding geven tot een spanningshoofdpijn.
4
Rating:
80% of 100
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan.
Vaak samen gekocht