Rollator Topro Troja Walker

De Walker rollator is de uitvoering van de Tropro Troja met onderarmschalen. De schelpvormige schalen geven een stabiel steunvlak voor de gebruiker.
Speciale prijs € 514,00 Normale prijs € 584,00

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl
De Walker rollator is de uitvoering van de Topro Troja met onderarmschalen. De schelpvormige schalen geven een stabiel steunvlak voor de gebruiker.

De Topro Troja Walker is een design lichtgewicht rollator met unieke eigenschappen. Met 1 eenvoudige handbeweging vouw je de rollator in de breedte samen. Wanneer deze is opgevouwen kan de rollator zelfstandig staan en kan er eventueel ook nog mee worden gereden, bijvoorbeeld in bus, trein of vliegtuig. De rollator weegt 7,4 kilo en doordat deze makkelijk is op te vouwen en op te tillen ideaal om in de auto mee te nemen en mee te nemen op reis (de armschalen maken de rollator ongeveer 2 kilo zwaarder)
De rollator Topro Troja Walker wordt standaard geleverd met een sterk polyester boodschappennetje en een comfortabele ventilerende zitting.

De Topro Troja: voor mensen tussen de 155 cm en 200 cm

Maximaal gebruikersgewicht Troja 150 kg.

Er zijn bij deze rollator diverse eventueel losse accessoires te bestellen zoals; netje voor de zuurstoffles, stokhouder, infuushouder en een speciaal ontworpen paraplu met steun. Deze accessoires kunt u via onze klantenservice bestellen.
0
Rating:
0% of 100
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan.
Vaak samen gekocht