Rollator Topro Troja Classic

Waardering:
80% of 100
De TOPRO TROJA Classic rollator is een design lichtgewicht rollator met unieke eigenschappen en heeft de eerste plaats behaald in de Kassa rollator test. Makkelijk te bedienen, eenvoudig horizontaal opvouwbaar. Als blijk van vertrouwen in hun kwaliteit, geeft TOPRO 7 jaar garantie op deze rollator.
Niet meer leverbaar - De Troja Classic is opgevolgd door de Topro Troja Original.

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl

Topro Troja Classic de rollator die dé standaard heeft gezet in de rollatormarkt

Lichtgewicht, Noors design en kwaliteit en gemakkelijk te manoeuvreren. TOPRO Troja Classic is dé standaard rollator die in de meeste behoeften voorziet. De Topro Troja Classic is ontworpen voor gebruikers met evenwichtsproblemen en/of slechte mobiliteit. Zodat zij veilig en makkelijk kunnen lopen. Daarnaast biedt het zitje de gebruiker de mogelijkheid om uit te rusten.

Op de markt sinds 2002 en nog steeds erg populair. In 2002 werd deze rollator bekroond met de prijs voor goed ontwerp van de Norwegian Design Council. En in 2005 is de rollator bekroond als testwinnaar van de gerenommeerde Duitse consumentenorganisatie "Stiftung Warentest". Wilt u de allernieuwste versie van deze rollator dan is er nu de topro troja 5G. Dit is de 5e generatie na de topro troja classic.

De rollator is getest en goedgekeurd volgens TÜV NS-EN ISO 11199-2 (norm voor veiligheid en kwaliteit voor rollators) en EN ISO 10993-1 (norm voor biocompatibiliteit van medische hulpmiddelen).

Topro Troja Classic Eigenschappen

De Topro Troja classic rollator is een design lichtgewicht rollator met unieke eigenschappen. De rollator wordt standaard met ergonomische handvatten, een boodschappennetje en een comfortabele ventilerende zitting geleverd. Met één eenvoudige handbeweging wordt de rollator in de breedterichting samengevouwen.

De TROJA XS (Extra Small 6,6 kg) is geschikt voor personen van circa 1,25 tot 1,60 meter met een max. gewicht van 80 kg.
De TROJA S (Small 7,1 kg) is geschikt voor personen van circa 1,35 tot 1,70 meter met een max. gewicht van 125 kg.
De TROJA M (Medium 7,4 kg) is geschikt voor personen van 1,50 tot 2 meter met een max. gewicht van 150 kg.

Verkrijgbaar in 3 kleuren: Donker Grijs, Zilver Grijs en Wijnrood. In de maten S en XS is de rollator alleen leverbaar in de kleur zilver grijs. eigenschappen topro troja

Een elegante en praktische lichtgewicht rollator

 • Zitting: De rollator heeft een veilig en handig netzitje. Het is van een doorzichtige mesh-stof gemaakt. Waardoor u tijdens het lopen zicht op de grond hebt en ook uw voeten kan zien. Wat de veiligheid ten goede komt. Het kan gemakkelijk worden gereinigd met een doek indien nodig.
  Zet de rollator altijd op de parkeerrem voordat u gebruik maakt van de zitting. Beide achterwielen zijn dan geblokkeerd. Zodat de rollator niet beweegt bij het zitten en opstaan. U kunt hierdoor bijvoorbeeld ook een veilige transfer maken van uw rollator naar een stoel.
 • Boodschappennetje: Het netje kan verwijderd en schoongemaakt worden (40° C). Maximale capaciteit van 10 kilo (5 kilo voor maat XS)
 • Handvat geheugenfunctie: U heeft de mogelijkheid de handvathoogte in te stellen als standaard afstelling. Zodat u altijd automatisch uw ingestelde hoogte krijgt.
 • De duwstangen kunnen compact in het frame worden geschoven.
 • Compact en handig opvouwbaar: Trek aan het koord in het zitje en de rollator vouwt horizontaal samen. De rollator neemt hierdoor weinig plaats in en is uitstekend geschikt voor gebruikers die per auto, taxi, bus of vliegtuig reizen.
  Een vergrendelingsklem vergrendelt de rollator veilig in de opgevouwen positie om het hanteren en vervoeren gemakkelijker te maken.
 • Drempelhulp / kantelfunctie: Om een stoep of drempel te overbruggen, zet u uw voet op de steun bij het achterwiel en duw uw voet naar beneden. Hierdoor zullen de voorwielen omhoog gaan en kunt u eenvoudig uw weg vervolgen.
  NB!: Wees voorzichtig bij het op- en afgaan van stoepranden en andere kleine obstakels. Gebruik de rollator niet op trappen.
 • Gecoat aluminiumframe en kunststof verbindingsstukken zorgen voor een stevige constructie en laag gewicht.
 • Lagers van hoge kwaliteit in wielen en voorvorken voor uitstekend rij comfort en duurzaamheid.
 • Alle aan slijtage onderhevige onderdelen zijn naleverbaar.
 • U kunt de remmen eenvoudig met een stelschroef afstellen.
 • Wielen van rubber zorgen voor een goede grip op gladde ondergronden zoals linoleum, parketvloeren en asfalt.
 • Anatomische handgrepen: zorgen ervoor dat u de rollator comfortabel en veilig vast kan houden.

Rollator Topro Troja Opties

opties topro troja

Video

TOPRO Kwaliteit

Elke TOPRO rollator is ontwikkeld, ontworpen en gemaakt in Noorwegen. De geavanceerde productie, het materiaal en milieuvriendelijkheid, geven een maximale kwaliteit aan de producten. Deze rollator is in overeenstemming met de richtlijn Medische Hulpmiddelen 93/42/EEC. Daarnaast is hij getest en akkoord bevonden in overeenstemming met TÜV NS-EN ISO 11199-2 (norm voor veiligheid en kwaliteit voor rollators) en EN ISO 10993-1 (norm voor biocompatibiliteit van medische hulpmiddelen).
4
Rating:
80% of 100
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan.
Vaak samen gekocht