Transferhulpmiddelen

Transferhulpmiddelen bieden de patiënt en zorgverlener ondersteuning en mobiliteit, bij het verplaatsen en bewegen en veranderen van houding. Orthocor.nl heeft een ruim assortiment transferhulpmiddelen. Sommige transferhulpmiddelen kunnen gebruikt worden door de patiënt zelf, bijvoorbeeld patiënten met een lichte handicap, waarbij bijvoorbeeld wel sprake is van een sta-functie, maar geen bewegingsfunctie of patiënten met een lichte tot zware handicap, die nog wel over een arm- of handfunctie beschikken. Daarnaast zijn er ook transferhulpmiddelen die de zorgverlener ondersteunen in zijn of haar werk. Een transferhulpmiddel zorgt voor een correcte werkhouding en draagt bij aan een minimale belasting van het lichaam van de zorgverlener. Bij voorwaartse, zijwaartse of achterwaartse transfer zijn er onder andere glijlakens, glijplanken en draaischijven. Veilig en snel de beste transferhulpmiddelen bestellen bij Orthocor.nl

Producten 11-20 van 27

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Etac Raiser Transferhulp
  Speciale prijs € 895,00 Normale prijs € 1.000,00
  Het grote voordeel van Etac Raiser Transferhulp is dat de gebruiker wordt gestimuleerd zelf op eigen kracht op te staan, waarbij de verzorger wél actief kan helpen maar niet zwaar wordt belast. Met zorg voor uw rug en uw gebruiker!
 2. Transferbeugel
  Speciale prijs € 145,00 Normale prijs € 160,00
  De Transferbeugel is een transferhulpmiddel die onder het matras te schuiven is. Speciaal voor bedden met een bedombouw waar de matras in valt. Eenvoudig in en uit elkaar te halen.
 3. Bedverhogers
  Waardering:
  78% of 100
  Speciale prijs € 29,95 Normale prijs € 35,00
  De bedverhogers zijn speciaal ontworpen voor het verhogen van bedden zodat het opstaan en in bed gaan makkelijker wordt. De bedverhogers worden per set van 4 stuks geleverd.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

 4. Oprijgoten voor Rolstoel
  Speciale prijs € 159,95 Normale prijs € 220,00
  Deze oprijgoten voor rolstoelen kunnen in- en uitschuiven als een telescoop, zijn lichtgewicht en dus heel handig voor onderweg.
 5. Rolstoelhelling Oprolbaar
  Waardering:
  73% of 100
  Speciale prijs € 169,95 Normale prijs € 230,00
  Rolstoelhelling Oprolbaar - Trappen zijn toegankelijk met deze eenvoudige rolstoelhelling van aluminium. Makkelijk mee te nemen door het lage gewicht.
 6. Tilhulp Beenlifter
  Speciale prijs € 14,95 Normale prijs € 20,00
  Met de beenlifter kan de voet door de gebruiker zelf opgetild worden om vervolgens de voet gemakkelijk te kunnen positioneren.
 7. Zittingverhoger
  Waardering:
  96% of 100
  Speciale prijs € 47,95 Normale prijs € 63,00
  De zittingverhoger wordt gebruikt om het zitgedeelte van een stoel of bank te verhogen, wanneer normaal meubilair te laag is. Opstaan kost zo minder moeite. Het stoelverhoger kussen wordt onder het bestaande kussen van de stoel geplaatst om de hoogte met 10 of 13 cm te verhogen.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

 8. Handybar Auto
  Waardering:
  80% of 100
  Speciale prijs € 27,95 Normale prijs € 40,00
  De Handybar is dé oplossing voor vele mensen die moeite hebben met het in- en uitstappen van hun auto. Maar het is niet alleen een auto instaphulp en auto uitstaphulp. Met de ruitenbreker en gordelsnijmes is het ook een levensredder.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

 9. Draaikussen Auto
  Waardering:
  80% of 100
  Speciale prijs € 29,95 Normale prijs € 35,00
  Deze draaischijf auto bestaat uit twee flexibele schijven, die soepel tegen elkaar indraaien. Biedt uitkomst voor mensen met rug-, heup en gewrichtsproblemen.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

 10. Grijppaal met handgreep
  Speciale prijs € 219,00 Normale prijs € 249,00
  De grijppaal met handgreep kan in vrijwel elke ruimte geïnstalleerd worden voor vaste en tijdelijke situaties. Een grijppaal (ook wel pakpaal genoemd) maakt een transfer vanuit een bank, bad, toilet of bed veiliger en gemakkelijker.

  Niet leverbaar - Vanaf 10 juni weer op voorraad.

Producten 11-20 van 27

per pagina
Van hoog naar laag sorteren