• Home
  • Let's Go Indoor Binnenrollator

Let's Go Indoor Binnenrollator

Waardering:
85% of 100
Let's Go Indoor Rollator, design binnenrollator ontworpen voor extra steun, mobiliteit en veiligheid in huis. Wordt geleverd inclusief tasje en dienblad.
Speciale prijs € 169,00 Normale prijs € 200,00

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl
Deze lichtgewicht design binnenrollator is ontworpen voor mensen die behoefte hebben aan extra steun, mobiliteit en veiligheid in huis.
De binnenrollator is compact en wendbaar en heeft geen uitstekende delen. Ook in beperkte ruimten zoals toilet en badkamer kan hij worden gebruikt. Makkelijk opvouwbaar daarom is de rollator goed op te bergen, aan de muur te hangen of te transporteren. Het elegante, fraai vormgegeven ontwerp misstaat in geen enkel interieur. Al met al een lichte en flexibele rollator voor gebruik binnenshuis. De Let's Go Indoor Binnenrollator wordt geleverd inclusief tasje.

Dankzij de zachte kogelgelagerde wielen rijdt de rollator geruisloos over allerlei soorten vloeren. Daarnaast vormen randen van vloerkleden voor de Let's Go Indoor binnenrollator geen obstakel. De achterwielen zijn voorzien van remmen die ook gemakkelijk met één hand bediend kunnen worden. Door de rembeugel omlaag te drukken wordt de parkeerrem ingeschakeld voor veilig opstaan en gaan zitten.

De in hoogte verstelbare duwbeugel maakt het voor zowel lange en korte mensen mogelijk om de binnenrollator te gebruiken. Doordat de duwbeugel over de gehele breedte is voorzien van zachte, rubberbekleding houdt u altijd een goede grip op de rollator.

De Let’s Go Indoor binnenrollator wordt geleverd inclusief een afneembaar dienblad waarop u bijvoorbeeld een kop koffie, bord of waterkan mee kan nemen. Ook kan er oprtioneel een klein of groot stoffen tasje meegeleverd dat onder het blad kan worden gehangen waarin kleine voorwerpen passen.

Let's Go Indoor Binnenrollator Kleuren

De Let's Go binnenrollator is verkrijgbaar in 4 kleuren: Rood-antraciet, Beuken-zilver, Blauw-wit en Alu-zwart.

Let's Go Indoor Kenmerken

Gewicht: 6 kg
Inclusief: dienblad en klein tasje
Hoogte: 79-90 cm, hoogte van blad 68 cm
Lengte: 63 cm
Breedte: 52 cm
Maximaal gewicht gebruiker: 100 kg
Breedte tussen de wielen: 44 cm
Breedte tussen de handvatten: 36 cm
Doorsnee wielen: 16 cm
Afmetingen ingeklapt: 37 x 93 x 54 cm

Opties
Tas Groot: 15 cm diep
Schrijf uw eigen review
Alleen klanten met een account kunnen reviews plaatsen. U kunt, inloggen of een account aanmaken