Kniekussen met band

Waardering:
93% of 100
Wilt u lage rugpijn, heuppijn of kniepijn voorkomen? Dan kan dit kniekussen met band een effectieve oplossing bieden. Een zijligging wordt in de regel als beste slaaphouding gezien. Met een kniekussen zorgt u voor een ergonomische ondersteuning wanneer u deze slaaphouding aanneemt. Een band om het been heeft zowel voor- als nadelen. Het voordeel van de band is dat het kniekussen beter op zijn plek blijft. Bewegen in de slaap is lastiger en de bewegingsbeperking van het been kan ervoor zorgen dat u wakker wordt.

In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

€ 27,95

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl

De band zorgt ervoor dat u het kniekussen niet "kwijtraakt" en in de goede positie blijft.

Een kniekussen met band is ideaal voor personen met heup- en rugklachten. Door de benen parallel (evenwijdig) van elkaar te laten lopen wanneer u op uw zij slaapt, neemt het de druk weg van de lage rug en de heupen. Daarnaast kan het knieklachten voorkomen omdat uw knieën niet op elkaar drukken.

Onbewust zoeken veel mensen vaak het effect van een kniekussen door één been onder en één been op het dekbed te leggen. De dikte van het dekbed zorgt dan al dat het bovenste been iets hoger komt te liggen. Ook kan een eenvoudig rechttoe rechtaan kussentje gebruikt worden. Maar een ergonomisch kniekussen heeft een speciale vorm waardoor het beter blijft liggen en ondersteunt.

Kniekussen met band Kenmerken

  • Afmetingen: 26 x 26 cm. Dikte: 10 cm aan de uiteinden en 6 cm in het midden.
  • Ergonomische vorm: hierdoor past het beter tussen uw benen en knieën voor de beste ondersteuning.
  • Materiaal: polyurethaan schuim of traagschuim
  • Hoes: gemaakt van katoen/fleece, afneembaar en machine wasbaar op 40 graden, geschikt voor de droger op een lage temperatuur. uitgevoerd met klittenbandsluiting, kleur crème
  • Band: de band is gemaakt van klittenband en kunt u dus gemakkelijk omdoen en instellen. De band is vastgemaakt aan de hoes en zorgt ervoor dat het kniekussen beter op zijn plek blijft.

Opties

Traagschuim

Het standaard kussen is gemaakt van koudschuim. Dit is minder veerkrachtig en drukverlagend dan traagschuim. Dus voor extra comfort kunt u de optie traagschuim selecteren. Het kussen is dan volledig van hoogwaardig traagschuim gemaakt.

Extra Hoes

Het is handig om een extra hoes te hebben wanneer u de hoezen wilt wassen en drogen. Zodat u uit hygiënisch en praktisch oogpunt de hoezen kunt wisselen.

Tip:
Kijk ook naar ons traagschuim kniekussen zonder band en ons orthopedisch hoofdkussen voor een goede ondersteuning tijdens uw slaap.
4.65
Rating:
93% of 100
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan.
Vaak samen gekocht