Handbraces

Orthopedische en medische handbraces, ter preventie en behandeling van pijn en spierblessures in de hand of pols.

Kwaliteit handbraces met de beste werking

Bent u op zoek naar de beste handbrace? Orthocor heeft een ruim assortiment handbraces van gerenommeerde merken zoals Push, PSB, Bauerfeind en Thuasne. De handbraces in het assortiment van Orthocor, hebben wij geselecteerd op basis van onze jarenlange ervaring met braces. Daarin spelen ook de ervaringen van cliënten zoals topsporters mee, alleen de braces met de beste ervaring bieden wij aan. Hierdoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit en werking van de handbrace.

Handbraces voor herstel en preventie

Handbrace ter behandeling; een veel voorkomende indicatie voor een hand brace is artrose bijvoorbeeld rhizartrose of duimartrose dat een slijtage is van een gewricht van de duim, een artrose duimbrace wordt dan vaak toegepast.
Handbrace ter preventie; een handbrace bied steun en bescherming bij kneuzingen en voorkomt verdere blessures. Bijvoorbeeld polsbraces worden veel gebruikt om de belastbaarheid van de pols te verbeteren en extreme bewegingsuitslagen te voorkomen.

Handbrace advies van Orthocor

Orthocor is een orthopedisch hulpmiddelen bedrijf en heeft meer dan 30 jaar ervaring met handklachten. Productadvies op maat is altijd mogelijk, wij helpen u met plezier bij de keuze van de juiste handbrace. Voordelig, veilig en snel de beste handbraces en handbandages kopen bij orthocor.nl.

Producten 11-15 van 15

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Bauerfeind ManuLoc Polsbrace
    Waardering:
    94% of 100
    Slechts € 68,00
    Bauerfeind ManuLoc, de polsbrace immobiliseert de pols, maar laat een functionele grijpbeweging toe. Foute belastingen worden vermeden. Onder andere te gebruiken bij: Carpaaltunnelsyndroom en pols instabiliteit.

    In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

  2. Bauerfeind ManuTrain Polsbrace
    Waardering:
    90% of 100
    Slechts € 67,50
    Actie: Gratis verzending Bauerfeind ManuTrain, Actieve brace ter ondersteuning van het polsgewricht. Bij onder andere peesschedeontsteking, polsartrose of na blessures ontlast ManuTrain het polsgewricht.
  3. Mitella Arm Schouder
    Waardering:
    90% of 100
    Speciale prijs € 12,95 Normale prijs € 15,00
    Deze comfortabele mitella is geschikt voor mensen die de schouder, arm of hand rust moeten geven.

    In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

  4. Push Sports Polsbrace
    Waardering:
    88% of 100
    Slechts € 32,95
    De Push Sports polsbrace is speciaal ontwikkeld voor gebruik tijdens het sporten en geeft de juiste ondersteuning bij het strekken en buigen van het polsgewricht. Te gebruiken bij:
    - preventie van polsblessures
    - verhoogde speling of instabiliteit in het polsgewricht
    - overbelasting en aanhoudende pijn

    In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

  5. Push Sports Duimbrace
    Waardering:
    79% of 100
    € 34,95
    Push Sports Duimbrace - De duimbrace ondersteunt het duimgewricht bij de duimbasis, ook wel MCP 1 genoemd. De duimfunctie blijft optimaal en geeft geen beperking van de handfunctie. Biedt uitkomst bij aanhoudende pijn aan de duim als gevolg van overstrekking of ontwrichting van de duim (skiduim).

    In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

Producten 11-15 van 15

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren