Push Care Polsbrace

Waardering:
93% of 100
De Push care Polsbrace is ontwikkeld om compressie rond het polsgewricht te beiden. Waardoor de stabiliteit in het gewricht wordt verbeterd. Deze polsbrace is geschikt bij lichte polsklachten zoals lichte artrose, lichte reumatische klachten, lichte overbelastingsklachten en een lichte pols verstuiking.
€ 37,95

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl

De Push care Polsbrace biedt compressie rond het polsgewricht, waardoor het stabiliteitsgevoel in het gewricht wordt verbeterd.

Deze compressie kan naar eigen behoefte worden ingesteld. Het polsgewricht wordt niet geïmmobiliseerd, waardoor voldoende bewegingsvrijheid wordt behouden om activiteiten uit te voeren. De handpalm is vrijgelaten waardoor een goede grip behouden blijft. Rond het ulnaire gebied van de pols is een comfortzone aangebracht door middel van gepolsterd materiaal.

Indicaties

- Ondersteuning bij belastend polsgebruik
- Lichte restinstabiliteit
- Lichte distorsies (verstuiking)
- Lichte overbelastingsklachten in het polsgewricht
- Lichte overbelastingsklachten van de polsextensoren
- Artrose van pols en handwortel
- Lichte reumatische klachten

Push Care Polsbrace Maat (Omtrek in cm)

Push Care Polsbrace Maat Een juiste maatkeuze is belangrijk voor de juiste ondersteuning. Meet de omtrek van de pols zoals aangegeven in de tekening

1 : 13 - 15
2 : 15 - 17
3 : 17 - 19
4 : 19 - 21

Uitvoering: links en rechts

Sympress™ Technologie

De brace is gemaakt van Sympress™, een hoog kwalitatief comfortabel materiaal. Het product voelt zacht aan en biedt de gebruiker een comfortabel en beschermd gevoel. De Push care Polsbrace is eenvoudig aan te leggen en kan zonder problemen gewassen worden.
4.65
Rating:
93% of 100
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan.
Vaak samen gekocht