Slide Solution Gloves

Slide Solution Gloves zijn een ideaal hulpmiddel voor alle kousendragers en zorgverleners die dagelijks therapeutisch elastische kousen aan- en uittrekken.
Speciale prijs € 9,95 Normale prijs € 12,00

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl
Slide Solution Gloves - Slide Solution Gloves vormen een ideaal hulpmiddel voor alle kousendragers en zorgverleners die dagelijks therapeutisch elastische kousen aan- en uittrekken.

Maatvoering Slide Solution Gloves
Op basis van uw handbreedte gemeten zoals zie bovenstaande afbeelding;
maat : handbreedte
small : 6 - 6,5
medium : 7 - 7,5
large : 8 - 8,5
x-large : 9 - 9,5

Probleemstelling Slide Solution Gloves
Het aan- en uittrekken van therapeutisch elastische kousen, panty’s en armkousen is voor zowel de kousendragers als de zorgverleners een dagelijks terugkerende en moeizame handeling. Hierbij kunnen gewrichten in de handen en zelfs de ellebogen en schouders behoorlijk worden belast. Vooral bij zorgverleners die dagelijks meerdere malen kousen aan- en uittrekken kunnen op den duur vervelende klachten ontstaan.

Oplossing
The Slide Solution hanschoenen zijn ontwikkeld om de fysieke belasting bij het aan- en uittrekken van elastische kousen tot een minimum te beperken. Het gebruik van de juiste speciale rubber handschoenen kan deze fysieke belasting nog verder reduceren. Slide Solution Gloves zorgen voor een optimale grip, waardoor de kous gemakkelijker over het been of de arm geschoven kan worden, zonder hierbij aan de kous te hoeven trekken. Deze wijze van aan- en uittrekken draagt bij aan het behoud van de juiste druk dat door de kousen geboden wordt. Daarnaast beschermen de handschoenen de kous tegen mogelijke beschadigingen door nagels en sieraden. Slide Solution Gloves zijn daarom onmisbaar bij het aan- en uittrekken van therapeutisch elastische kousen.

Productvoordelen Slide Solution Gloves
• Reductie fysieke belasting
• Aan- en uittrekgemak door optimale grip
• Draagt bij aan drukbehoud van de kous
• Voorkomt beschadiging aan de kous door nagels en sieraden
• Ideaal in combinatie met andere Slide Solution producten
• Voor elke hand een handschoen op maat beschikbaar (zie maatvoering hieronder)
0
Rating:
0% of 100
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan.
Vaak samen gekocht