Aantrekhandschoenen

Waardering:
78% of 100
Bauerfeind handschoenen, speciaal ontwikkeld voor het makkelijk aantrekken van steunkousen, sportcompressiekousen en bandages

In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

Speciale prijs € 8,95 Normale prijs € 10,00

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl
Bauerfeind handschoenen, speciaal ontwikkeld voor het makkelijk aantrekken van steunkousen, sportcompressiekousen en bandages. Verkrijgbaar in de maten small, medium en large.

Materiaal
Soepel elastische bovenzijde en stroeve soepele onderzijde. Het materiaal sluit goed om de hand en is vrij dun zodat u een goed gevoel blijft houden met de vingers.

Ideaal hulpmiddel voor het aantrekken van steunkousen

Het aantrekken van steunkousen is een dagelijks terugkerende en lastige bezigheid. Om meer grip te hebben op de kous; deze gemakkelijker vast te kunnen houden, zijn speciale aantrekhandschoenen een handig hulpmiddel. De speciale anti-sliplaag voorkomt het uit de handen glijden van de kousen. Mensen met een verminderde handfunctie hoeven ook minder kracht te zetten.

Professionals adviseren om tijdens het aantrekken van therapeutisch elastische kousen gebruik te maken van aantrekhandschoenen. Het gebruik van aantrekhandschoenen voorkomt beschadiging aan het breiwerk door nagels of scherpe voorwerpen. Ook draagt het gebruik van handschoenen bij aan een goede positionering van de kous. Bauerfeind heeft hiervoor een speciale handschoen ontwikkeld.

De handschoenen zijn gemakkelijk aan- en uit te trekken, machinewasbaar en leveren een bijdrage aan de gebruiksduur van therapeutisch elastische kousen.

Voordelen Bauerfeind Aantrekhandschoen
• Meer grip op de kous
• Goede positionering van de kous
• Voorkomt beschadiging van kousen door nagels of scherpe voorwerpen
• Verlaagt de fysieke belasting tijdens het aantrekken
• Bauerfeind aantrekhandschoenen zijn zacht en comfortabel
3.9
Rating:
78% of 100
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan.