Sim Slide aantrekhulp steunkousen

Waardering:
67% of 100
Sim Slide Aan- en uittrekhulpmiddel voor steunkousen met open teen, voor het comfortabel aan- en uittrekken van kousen met open teen...

In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

Speciale prijs € 29,95 Normale prijs € 35,00

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl
Sim Slide aantrekhulp steunkousen - Het aan- en uittrekken van therapeutische elastische kousen, panty’s en armkousen zijn vaak moeizame handelingen die dagelijks terugkeren. Voor zorgvragers en voor zorgverleners. Om deze handelingen makkelijker en met minder krachtinspanning uit te voeren heeft Orthocor diverse aan- en uittrekhulpmiddelen in het assortiment.

Comfortabel aan- en uittrekken van kousen met open teen

De Sim Slide biedt de oplossing voor het aan- én uittrekken van therapeutische elastische kousen met een open teenstuk in één product. Voor zorgverleners en zorgvragers een onmisbaar hulpmiddel. De Sim Slide verlaagt de drempel van het dragen van therapeutische elastische kousen. Met het product kan de zorgvrager de kousen zelfs zelfstandig aan- en uit trekken. Dit spaart tijd en kosten voor het dagelijks inhuren van een zorgverlener.

Simply Revolutionary
Sim Slide is hét revolutionaire nieuwe aan- en uittrekhulpmiddel in één! Therapeutische elastische kousen kunnen nu nog makkelijker en sneller worden aan- en uitgetrokken.

Simply Simple
Het aan- en uittrekken van elastische kousen met open teen was nog nooit zo makkelijk: één product dat de beste oplossing biedt bij het aantrekken en tevens het beste en meest efficiente uittrekhulpmiddel is.

maat : schoenmaat
small : ≤34-37
medium : 38-41
large : 42-45
x-large : ≥46


Simply Green
Met Sim Slide spaart u ook het milieu: er is minder materiaal nodig voor het product (in plaats van een apart aan- en uittrekhulpmiddel is er nu nog maar één product nodig), minder verpakkingsmateriaal, minder vrachtwagens, minder dozen en natuurlijk minder afval en minder CO2 uitstoot.
De Sim Slide is op 2 manieren groen: groen van kleur en groen van hart. Voor de verkoop van de Sim Slide plant Arion een Sim Slide bos aan. Op die manier zorgen we samen voor een groene bijdrage aan onze leefomgeving.

Productvoordelen Sim Slide
• Twee in één • Reductie fysieke belasting voor de zorgvrager en -gever door glad materiaal • Lagere drempel voor het dragen van therapeutische elastische kousen • Toename zelfstandigheid van de zorgvrager • Elastische kousen behouden langer hun therapeutische druk • Eenvoudig in gebruik • Spaart tijd en kosten • Lange levensduur • Makkelijk mee te nemen

Probleemstelling
Het aan- en uittrekken van therapeutische elastische kousen en panty’s is voor zowel patiënten als zorgverleners een dagelijks terugkerende en moeizame handeling.
In de CAO ‘arbeid en gezondheid, verpleeg- en verzorgingshuizen’ wordt het aan- en uittrekken van elastische kousen als derde hoofdbron van fysieke belasting genoemd. Hieromtrent is de volgende praktijkrichtlijn geformuleerd: ‘Niet meer trekken dan 15 kilo in een gunstige, of 5 kilo in een ongunstige houding.’ Effectief betekent dit dat bij het aan- of uittrekken van een therapeutische elastische kous van drukklasse twee of hoger altijd een aan/uittrekhulpmiddel gebruikt dient te worden.
Ook voor patiënten die deze zorgtaak nog zelfstandig uitvoeren wordt de fysieke belasting een steeds groter probleem, zelfs zodanig dat dit direct effect heeft op de therapietrouw.

Oplossing
Sim Slide is specifiek ontwikkeld om de problemen van het aan- en uittrekken van therapeutische elastische kousen met open teen op te lossen. De Sim Slide is gemaakt van zeer glad materiaal dat bewerkt is met een speciale coating. Deze eigenschap vormt samen met de dubbellaagse toepassing een ultraglad eindproduct met een zeer hoge wrijvingsreductie.
De wrijvingsreductie van de Sim Slide zorgt ervoor dat de fysieke belasting voor zorgverleners en patiënten tot een minimum wordt beperkt. Dit heeft tevens een positief effect op de therapietrouw bij patiënten. Hiernaast kan de patiënt door de eenvoudige en duidelijke gebruiksaanwijzingen nog lange tijd onafhankelijk therapeutische elastische kousen en panty’s met open teen aan- en uittrekken.

Doelgroep
Sim Slide biedt een uitkomst voor patiënten die therapeutische elastische kousen of panty’s met een open teenstuk dragen. Dankzij de Sim Slide kunnen deze kousen nu makkelijk worden aan- of uitgetrokken.
Daarnaast is Sim Slide een onmisbaar hulpmiddel voor zorgverleners die dagelijks de zware taak hebben om therapeutische elastische kousen en panty’s bij patiënten aan- en uit te trekken.
3.35
Rating:
67% of 100
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan.
Vaak samen gekocht