ROHO reiskussen LTV

Waardering:
83% of 100
Het ROHO reiskussen LTV vormt zich naar uw lichaam en is het ideale reiskussen voor op kantoor, in de auto, in vrachtwagens, scootmobiels en in het stadion of theater.
Speciale prijs € 139,95 Normale prijs € 161,00

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl
Het ROHO reiskussen LTV vormt zich naar uw lichaam en is het ideale reiskussen voor op kantoor, in de auto, in vrachtwagens, scootmobiels en in het stadion of theater. De aanpasbare, met lucht gevulde cellen van het reiskussen staan met elkaar in verbinding. Deze cellen verdelen uw lichaamsgewicht zo dat de druk tot een minimum wordt beperkt. Deze technologie wordt DRY FLOATATION genoemd. De hoes zorgt voor extra comfort.

ROHO Reiskussen. Altijd comfortabel zitten.

Pijnreductie
Het ROHO LTV reiskussen vermindert de druk op pijnlijke drukpunten en zorgt ervoor dat u altijd en overal comfortabel zit. Met behulp van dezelfde, wereldwijd bekende technologie die rolstoelgebruikers in staat stelt langere tijd te zitten zonder pijn en stijfheid, heeft ROHO een kussen ontworpen waarmee u comfortabel kunt zitten in bijvoorbeeld een vliegtuig of de auto, op een bureaustoel, of op een scootmobiel. Het lichte ontwerp en het luchtventiel maken het eenvoudig uw reiskussen op te vouwen en mee te nemen naar waar u maar wenst!

Kenmerken ROHO reiskussen
- Ongeëvenaard comfort
- Bewezen medische technologie (ROHO Dry Floatation)
- Goed draagbaar – neem het kussen overal mee naar toe!
- Bevordert een gezonde bloedcirculatie om stijfheid en pijn te verminderen
- Weegt slechts 450 gram
- Afmetingen zijn (BxD): 48x43 cm
- Inclusief handige handpomp
- inclusief antraciet stoffen hoes

Aanpasbaar aan uw wensen
Een gemakkelijk toegankelijk ventiel stelt u in staat de hoeveelheid lucht naar uw wensen aan te passen. Hiermee wordt een stabiel comfort bereikt.

Afmetingen
43 cm diep x 48 cm breed

Hoogte
verstelbaar van 2,5 cm tot 5 cm

Uitvoeringen
U kunt kiezen uit een zwarte leren hoes of een antracietgrijze hoes van een hoogwaardige stof, afhankelijk van wat het beste bij uw persoonlijke stijl past.
Schrijf uw eigen review
Alleen klanten met een account kunnen reviews plaatsen. U kunt, inloggen of een account aanmaken