Push Sports Armbrace

Waardering:
83% of 100
Push Sports Armbrace - Deze sport elleboogbrace geeft druk op de spieren van je onderarm. Te gebruiken bij een tennisarm (epicondylitis lateralis) of een golfersarm (epicondylitis medialis).

In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

€ 23,95

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl
Push Sports Armbrace - De Push Sports elleboogbrace geeft druk op de spieren van je onderarm waardoor de peesaanhechting van de spieren op het ellebooggewricht wordt ontlast. Dat is precies de plek waar je pijn voelt bij een tennis- of golfersarm.

Indicatie

Een Push Sports armbrace gebruik je bij overbelastingklachten van de onderarmspieren die leiden tot irritatie rond de aanhechting van deze spieren, ook wel bekend als een tennisarm of golfersarm.

Push Sports Armbrace Maat

De Push Sports armbrace is verkrijgbaar in één universele maat, geschikt voor zowel links als rechts.

Het aanleggen van de armbrace


Deze brace kan gemakkelijk over de arm tot net onder de elleboog (ongeveer zes centimeter) worden geschoven. Bij een tennisarm moet de gele pelotte aan de buitenzijde van de arm worden geplaatst en bij een golfersarm aan de binnenzijde. De kunststof sluiting zit aan de buitenzijde van de arm en dus niet in de elleboogholte.
Sluit de brace zó strak dat je bij een gebogen arm en aangespannen spieren druk voelt. In een ontspannen toestand mag je geen knellen voelen. Je kunt de band bij uittrekken in de doorhaalring laten zitten.
4.15
Rating:
83% of 100
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan.
Vaak samen gekocht