Elleboogbrace Push Med

Push med Elleboogbrace biedt een traploos instelbare extensiebeperking om overstrekken te voorkomen. De brace is mede dankzij een rits eenvoudig aan en uit te trekken.
Slechts € 91,95

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl

Voorkom elleboog overstrekking met de Push med Elleboogbrace

De Push med Elleboogbrace biedt een traploos instelbare extensiebeperking voor het elleboog gewricht. Hierdoor wordt overstrekken voorkomen. De gewenste mate van beperking is eenvoudig met één hand in te stellen. Het bandsysteem is bestand tegen hoge trekkrachten in verschillende hoeken en daarmee zeer functioneel. De goede anatomische pasvorm en de siliconen antislip-rand bevorderen het positiebehoud van de brace tijdens beweging. De brace is comfortabel en licht van gewicht. De basis is mede dankzij een rits eenvoudig aan en uit te trekken.

Indicaties Elleboogbrace Push med

- Impingement bij overstrekking (kapselinklemming)
- Aanhoudende klachten na elleboog ontwrichting en/of-breuken
- Degeneratieve aandoeningen in ellebooggewricht

Maattabel:

U bepaalt de maat door de omtrek van het ellebooggewricht op te meten wanneer de arm gestrekt is. Zie ook de bovenstaande afbeelding.

1: 22 - 24 cm
2: 24 - 26 cm
3: 26 - 28 cm
4: 28 - 32 cm
5: 32 - 36 cm

Push med

Push med is bedoeld voor functieherstel en biedt oplossingen bij de behandeling en voorkoming van letsels aan het bewegingsapparaat. Push med verlicht eventuele pijn, waardoor de fysieke belastbaarheid van het gewricht toeneemt. Mechanische steun, instelbare druk en een goede pasvorm staan hiervoor garant.

Sympress™ Technologie

De brace is gemaakt van Sympress™, een hoog kwalitatief comfortabel materiaal. Het product voelt zacht aan en biedt de gebruiker een comfortabel en beschermd gevoel. De elleboogbrace is eenvoudig aan te leggen en kan zonder problemen gewassen worden.

Video Push med Elleboogbrace

0
Rating:
0% of 100
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan.
Vaak samen gekocht