Bauerfeind EpiPoint Elleboogbrace

Waardering:
87% of 100
Actie: Gratis verzending - Bauerfeind EpiPoint, deze elleboogbrace wordt gebruikt voor de behandeling van een tenniselleboog of golferselleboog. De EpiPoint heeft één uitvoering en één maat, dus past altijd en is zowel links als rechts te dragen.

In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

Speciale prijs € 41,50 Normale prijs € 45,00

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl

EpiPoint is een actieve brace voor gerichte compressie rond de elleboog

Bauerfeind Epipoint - is een stabiliserende brace welke middels compressie helpt bij peespijn. Specifiek wordt de brace toegepast bij een tennis- of golferselleboog (Epicondylitis humeri). De brace heeft aan de binnenzijde een elastisch drukkussen, dat een gerichte compressie geeft en daarmee de peesaanhechting ontlast.

EpiPoint Maat

De Epipoint is geschikt voor onderarmen met een omvang van 22,5 t/m 34 cm

Universele Uitvoering

De EpiPoint® is verkrijgbaar in één versie, één maat en kan zowel rechts als links gedragen worden.

Indicaties

  • Epicondylopathieën (b.v. tennis- of golferselleboog)
  • Artrose/artritis
  • Postoperatieve en posttraumatische irritaties
  • Tendomyopathie

Bauerfeind EpiPoint Productkenmerken

  • Het driedimensionaal anatomisch gevormde actieve Train® weefsel staat garant voor een anatomisch optimale pasvorm met medisch effectieve compressie.
  • De wisselwerking tussen anatomisch gevormd weefsel en visco-elastische siliconenpelotte leidt tot een betere stimulatie van proprioceptoren en garandeert daardoor een betere sensomotoriek.
  • Gedoseerde intermitterende compressie voor een snellere resorptie van oedeem, hydrops en bloeduitstortingen.
  • Kan eenvoudig worden aan en uit gedaan
  • Eén universele maat
  • Ademend materiaal

EpiPoint Gebruiken

Een "Ace" als tenniselleboog brace. Door de visco-elastische pelotte kan met de Epipoint kan precies op de goede plaats druk op de spieren worden gegeven ter ontlasting van de spieraanhechting. Voor de beste werking is het belangrijk om de brace goed aan te leggen.

Compressiesterkte Instellen
De EpiPoint armband wordt via een klittenband rond de arm gesloten. De elastische rekband maakt een traploos instelbare compressiesterkte mogelijk. Aan de onderkant van de arm oefent de pelotte met drie noppenzones een gerichte compressie op het betreffende spiergedeelte uit. Op deze manier worden de peesaanhechtingen ontzien, wordt de stofwisseling geactiveerd en wordt de pijn in de arm verlicht. Irritaties en ontstekingen genezen sneller.

Zowel rechts als links effectief
De draaibare pelotte maakt het dragen aan linker- en rechteronderarm mogelijk. Een klein kijkvenster geeft aan voor welke kant de pelotte is ingesteld. De nauwsluitende orthese, met de binnenzijde van badstof, kan zonder enig probleem onder truien of overhemden worden gedragen.
4.35
Rating:
87% of 100
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan.