Matraslifter Matrasverhoger

Waardering:
79% of 100
De matraslifter verhoogt het bestaande matras met 12,5 cm. Wat bij het voeteind bevorderlijk is tegen aandoeningen als spataderen, oedeem en lage rugpijn en algemene moeheid. Ook het hoofdeind kan op deze manier 12,5 cm worden verhoogd, om bijvoorbeeld makkelijker te drinken of tv te kijken.

In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

Speciale prijs € 43,95 Normale prijs € 60,00

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl

Voeteind en hoofdeind verhoger met een matraslifter

De matrastilter (Matrasverhoger) wordt onder het bestaande matras geplaatst. De matraslifter verhoogt hierdoor het bestaande matras met 12,5 cm op het hoogste punt. Deze matrasverhoger is te gebruiken met elk matras.

2 Posities

  1. Bij plaatsing onder het voeteind zorgt de verhoger dat de benen schuin omhoog komen te liggen. Wat bevorderlijk is tegen aandoeningen als spataderen, oedeem en lage rugpijn en algemene moeheid.
  2. De matraslifter kan indien gewenst ook aan het hoofdeind gebruikt worden. Bijvoorbeeld om makkelijker te drinken, lezen of tv kijken. Het wigkussen dient in bed in deze positie ook als anti reflux kussen voor volwassenen. U hoeft dan bij reflux klachten niet een hele nieuwe matras te kopen, deze matras verhoger kan al voldoende helpen.

Kenmerken Matrasverhoger

De afmetingen bedragen: lengte 63 cm x breedte 45 cm x hoogte 12,5 cm

De matraslifter wordt standaard met een hoes van zacht velours geleverd. Optioneel is er een extra losse hoes bij te bestellen.
3.95
Rating:
79% of 100
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan.
Vaak samen gekocht