Bauerfeind Enkelbrace

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Malleotrain S Open Hiel
  Waardering:
  76% of 100
  Speciale prijs € 47,00 Normale prijs € 59,95
  Malleotrain S Open Enkelbrace met open hiel, wat zorgt voor een beter vloercontact, vooral belangrijk is bij dansen, turnen of bepaalde vechtsporten.
 2. Bauerfeind CaligaLoc Enkelspalk
  Waardering:
  100% of 100
  Speciale prijs € 129,00 Normale prijs € 150,00
  De Bauerfeind CaligaLoc is een functionele enkelspalk met het hoogste beschermingsniveau. Wordt gebruikt voor de conservatieve therapie van een enkelbandruptuur, na bandoperaties of bij chronische instabiliteit waarbij een operatie een contra-indicatie is.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

 3. Bauerfeind AirLoc
  Speciale prijs € 49,00 Normale prijs € 59,00
  Actie: Gratis verzending AirLoc enkelspalk stabiliseert de enkel, bijvoorbeeld na een acute blessure aan kapsel en banden van de enkel, revalidatie of bij chronische instabiliteit. De opblaasbare luchtkussens maken een individuele aanpassing mogelijk.
 4. Bauerfeind Malleotrain Plus Enkelbrace
  Waardering:
  87% of 100
  Speciale prijs € 68,50 Normale prijs € 89,00
  De Bauerfeind MalleoTrain Plus heeft van de verschillende malleotrains het hoogste beschermingsniveau. Door gebruik te maken van pelottes en een strapsysteem, geeft de brace verhoogde stabiliteit en effectieve bescherming tegen en na een verzwikking of bandzwakte.
 5. Bauerfeind Malleotrain S Enkelbrace
  Waardering:
  82% of 100
  Slechts € 47,00
  Actie: Gratis verzending De Bauerfeind Malleotrain S enkelbrace geeft de enkel ondersteuning bij fysieke inspanningen. Te gebruiken wanneer het bandapparaat van de voet is verzwakt, zoals na een operatie, bij lichte verstuikingen of herhaalde overbelasting.
 6. Bauerfeind MalleoLoc Enkelbrace
  Waardering:
  77% of 100
  Slechts € 79,00
  Actie: Gratis verzending Bauerfeind MalleoLoc, Stabiliserende enkelbrace bijvoorbeeld bij verrekking van de kapselbanden en chronische bandinsufficiëntie zodat verzwikking wordt voorkomen. De brace kan gedragen worden in confectie- of sportschoenen. Normaal afrollen van de voet blijft mogelijk.
 7. Bauerfeind MalleoTrain Enkelbrace
  Waardering:
  90% of 100
  Slechts € 61,50
  Actie: Gratis verzending Bauerfeind MalleoTrain, actieve enkelbrace met visco-elastische pelotte voor een anatomische vorm en stabiliserende werking op de spieren. Te gebruiken bij onder andere: artrose, enkelverstuiking en lichte bandinstabiliteit.

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren