Zitkussens

Het beste online aanbod van zitkussens, voor bijvoorbeeld stoelen of in de auto. Wij werken samen met gerenommeerde merken, zodat u verzekerd bent van de beste kwaliteit en werking. Daarnaast kunnen wij aan u, met onze jarenlange ervaring, altijd een advies op maat geven. Omdat er steeds meer uren per dag zittend wordt doorgebracht, is het essentieel om op een goede manier te zitten.

Producten 31-36 van 36

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Roho Nexus Spirit
    Speciale prijs € 595,00 Normale prijs € 619,00
    Het Roho Nexus Spirit kussen vermindert schuif- en wrijfkrachten op de juiste manier. Roho technologie met een schuimbasis voor hoog risico decubitus patiënten.

    Beschikbaarheid en prijs op aanvraag. Het Nexus Spirit kussen is een uitlopend artikel en is niet meer standaard opgenomen in het ROHO assortiment. Het ROHO Hybrid Elite kussen heeft het Nexus Spirit kussen vervangen.
  2. Hoes Wiebelkussen
    Speciale prijs € 18,95 Normale prijs € 20,00
    Hoes Wiebelkussen - een actief ademende hoes dat om een wiebelkussen van 33cm past. Door de speciale kanalen in de hoes wordt vocht en warmte goed afgevoerd. het comfort schuim in kanalen zorgt voor een zachte comfortabele zit.

    In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

  3. Schapenvacht Zitting
    Speciale prijs € 27,95 Normale prijs € 35,00
    Met deze luxe schapenvacht zit u comfortabeler in uw rolstoel, scootmobiel of andere zitting en stoel. Wassen in de wasmachine op op 40 °C mogelijk. Zorgt voor warmte in koude periodes en vochtregulerend in de warmere periodes, zodat het ook voor decubitus preventie kan worden gebruikt.

    In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

  4. ROHO rolstoelkussen Posturelite
    Waardering:
    100% of 100
    Speciale prijs € 69,95 Normale prijs € 80,00
    Het ROHO PostureLITE kussen is een revolutionair lichtgewicht rolstoelkussen. Dit kussen combineert lucht en foam voor een optimale drukverdeling.
    Niet meer leverbaar
  5. Elektrisch warmtekussen
    € 47,95
    Elektrisch warmtekussen gemaakt van zacht microvezel-fleece. Hierdoor is het super zacht en soepel. Het kussen heeft 3 temperatuurstanden en verwarmingsdraadbeveiligingssysteem met automatische uitschakeling na ca. 90 minuten. Daarnaast is het machinewasbaar.
  6. Balkussen Wiebelkussen Pomp
    Speciale prijs € 4,95 Normale prijs € 7,50
    De drukverdeling van het balkussen wiebelkussen is door middel van de pomp naar wens te regelen.

    In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

Producten 31-36 van 36

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Orthopedische en ergonomische zitkussens voor de beste positionering

orthopedisch zitkussen

Ergonomische zitkussens voor een goede zithouding

Een goed zitkussen zorgt voor een ergonomische zithouding waardoor nek-, schouder- en rugklachten worden voorkomen of verminderd. De juiste houding wordt verkregen omdat het zitkussen de bekken en rug in de correcte positie plaatst. Wanneer aan een zitkussen wordt gerefereerd, bedoelt men meestal een kussen dat onder het zitvlak wordt gelegd. Maar er zijn ook rugkussens die vanuit de rug de zithouding verbeteren.
Er zijn verschillende soorten zitkussens zoals; drukreducerend, rolstoel zitkussens, met luchtgevulde zitkussens en traagschuim zitkussens. Bij een drukverlagend kussen is het erg belangrijk om de juiste keuze te maken in het materiaal, de grote en de hoogte.

Actief Zitten

Daarnaast worden steeds vaker zitkussens gebruikt die een actieve zitpositie bevorderen, zoals wiebelkussens. Actief zitten versterkt de spieren van de rug.

Orthopedisch Zitkussen Kopen

Er zijn veel variabelen die de juiste keus bepalen bij het kopen van een orthopedisch zitkussen. Voornamelijk het materiaal, vorm, grote en stevigheid zijn belangrijke eigenschappen.
Indien u persoonlijk advies wenst over onze zitkussens, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Voordelig, veilig en snel de beste zitkussens online kopen bij Orthopedie Service Orthocor.