• Home
  • Fietszadeldekje Orthocor

Fietszadeldekje Orthocor

Waardering:
27% of 100
Het fietszadeldekje van geeft meer comfort aan het zadel van uw fiets. Druk op uw zitvlak wordt verminderd en schokken geabsorbeerd.
Speciale prijs € 24,95 Normale prijs € 40,00

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl
Het fietszadeldekje geeft meer comfort aan het zadel van uw fiets of hometrainer. Het fietszadeldekje vormt zich naar de contouren van uw lichaam en en geeft u maximale ondersteuning, comfort en drukverdeling. Het fietszadeldekje wordt op zijn plaats gehouden door stevig en goed omsluitend koord en is verkrijgbaar in één maat: geschikt voor alle gangbare dames- en herenfietsen (voor racefietszadels of brommerzadels is het Fietszadeldekje niet geschikt). Alle fietszadeldekjes zijn standaard uitgevoerd in de kleur Alcatraz black.

Meer fietsplezier met uw fietszadeldekje

Maat Fietszadeldekje: 25 cm lang bij 23cm op het breedste gedeelte.

Het fietszadel kussen is gemaakt van uniek materiaal, het revolutionaire comfortabele traagschuim, ontwikkeld door de NASA. Door uw lichaamsgewicht en warmte, vormt het zadeldekje zich precies naar uw lichaam, waardoor de druk op uw zitvlak wordt verminderd. Schokken worden geabsorbeerd, wat uw rug en wervelkolom ten goede komt. Het fietszadel kussen kunt u eenvoudig om uw zadel doen en het blijft goed op zijn plaats met behulp van een koord. Het zadeldekje heeft aan de bovenkant geen naden, zodat er geen irritaties optreden aan het zitvlak. Het fietszadeldekje maakt dat u met plezier op uw fiets klimt. Daarnaast neemt u acceradius toe. U kunt langere tochten maken zonder zadelpijn.

Een speciaal zadeldekje gemaakt van het traagschuim (NASA) materiaal voor extra comfort tijdens het fietsen.
Het fietszadeldekje is geschikt voor alle gangbare dames en herenzadels. (voor racefietszadels of brommerzadels is het niet geschikt).

Niet alleen in matrassen en kussens, maar ook in fietszadeldekjes, is het unieke, door NASA ontwikkelde, traagschuim materiaal verwerkt. Ervaar op elk zadel ruimtevaarttechnologie!
Schrijf uw eigen review
Alleen klanten met een account kunnen reviews plaatsen. U kunt, inloggen of een account aanmaken