Hielspoor Zooltjes

hielspoor hielpijnWie hielpijn onderschat, brengt zijn mobiliteit in gevaar. Wist u dat 10% van de volwassenen aan hielpijn lijdt? Professionele hielspoor zooltjes. De zachte oplossing bij hielpijn.

Hoe ontstaat hielpijn?

De voetzolen dragen niet alleen het gewicht van ons lichaam, maar dragen ook bij aan het dempen van elke schok, hoe klein ook. Bereiken de voeten echter de grenzen van hun belastingsvermogen, dan zendt het lichaam de eerste waarschuwingssignalen. Normaal gaan en staan wordt met steeds toenemende hielpijn een kwelling en soms zelfs onmogelijk: de mobiliteit wordt geschaad. De oorzaak kan divers zijn. Een overbelasting door lang staan of lopen op harde bodem, maar ook een veel voorkomende verkorting van de kuit- en voetzoolmusculatuur kan hielpijn veroorzaken. Ook overgewicht en een verkeerde stand van de voet, bijvoorbeeld een doorgezakte voet, geldt als oorzaak.

Hielspoor Zooltjes
 1. Professionele Hielspoor steunzool
  Waardering:
  73%
  Slechts € 69,95 Normale prijs € 80,00
  Actie: Gratis verzending De Professionele Hielspoor steunzool helpt effectief tegen hielspoor, door demping in de hielzone, ontlast de plantaris pees en geeft ondersteuning aan de afgevlakte of sterk belaste voetholte. Worden per paar geleverd. Lees verder
 2. Bauerfeind ViscoSpot
  Waardering:
  86%
  Slechts € 34,00 Normale prijs € 44,00
  De nieuwe Viscospot nu leverbaar! Bauerfeind ViscoSpot - visco-elastisch hielkussen met 3 zones voor een verbeterde drukverlichting bij hielpijn en hielspoor. Huidvriendelijk gel materiaal, verschuift niet en kan in elke (sport-)schoen gedragen worden.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

  Lees verder

Tijdig handelen – snel profiteren.

Hielpijn kan chronisch worden: Voorkomen is beter – zodat uw voeten gezond blijven. Vaak zijn een verhoogde druk- en belastingsgevoeligheid de eerste symptomen van een beginnende hielspoor; bij het opstaan ‘s ochtends, na langere tijd zitten of na lichamelijke inspanning. Bij niet behandelen kan dit uitgroeien tot een chronische aandoening. Let op: Niet behandelen bevordert een hielspoor! Door het afzetten van kalkhoudend weefsel probeert het lichaam zeer kleine kwetsuren aan de peesaanhechting op te vangen. Er ontstaat een hielspoor – een botuitwas, die op een röntgenfoto zichtbaar te maken is.
Specialisten en orthopeden bevelen voor een succesvolle en duurzame therapie speciale steunzolen aan, die gericht tegen hielpijn werken. De professionele hielspoor steunzool is zodanig geconstrueerd, dat zij het pijnlijke hielgebied ontlast. Tegelijkertijd ondersteunt deze het doorgezakte voetgewelf.
Intelligent en orthopedisch zeer effectief. Alcantara® bekleding Poron-polster Deklaag met venster voor Poron-polster Pelotte Kunststofkern met uitsparing en voetzool in waaiervorm Globoflex-polster Onderbekleding Unieke combinatie van polster en waaiervormige ontlasting van de peesplaat onder de voet ter vermijding van pijn aan het hielbeen. Behoudt uw mobiliteit met de nieuwe professionele hielspoor zooltjes. De professionele hielspoor steunzool overtuigt door een buitengewoon comfort. Deze bestaat uit een dragende kern en een meerlagige polstering. Zorgvuldige fabricage geeft de hoogste kwaliteit, een optimale pasvorm en therapeutische werkzaamheid.

Resultaat

Bij een therapie met de nieuwe professionele hielspoor steunzool van Bauerfeind is al na korte tijd succes merkbaar. Bij 90% van de betrokkenen neemt de pijn uiterlijk na drie maanden helemaal af of wordt ten minste zeer sterk verlicht. De steunzool bekoort door een speciaal ontwikkelde constructie die optimaal is aangepast aan de voet en het symptoom hielpijn. Bij elke stap ontlast de hielspoor steunzool de spieren, pezen en gewrichten. Hoewel op het eerste gezicht nauwelijks van een traditionele orthopedische steunzool te onderscheiden, tonen de nieuwe Hielspoor Zooltjes tegen hielpijn zeer snel wat deze in huis hebben zodra deze gedragen wordt. Voor maximaal succes bij de therapie hoort de hielspoor steunzool indien mogelijk alleen in schoenen met geringe hakhoogte (tot max. 3 cm) en wigvormige hakken te worden gedragen. De professionele hielspoor steunzool voor zowel dames als heren