Etac Hulpmiddelen

 1. Etac Swift Douchekruk Douchestoel Etac Swift Douchekruk Douchestoel
  Etac Swift Douchekruk Douchestoel
  Waardering:
  87%
  De Etac Swift kan, afhankelijk van de behoeften van de gebruiker, alle vormen aannemen van eenvoudige douchekruk tot compleet uitgeruste douchestoel. Standaard wordt de Swift als douchekruk geleverd, optioneel is deze uit te breiden met armsteunen of met een rugleuning en armsteunen.
  Speciale prijs € 119,95 Normale prijs € 140,00
 2. Etac Clean Douchestoel Toiletstoel Etac Clean Douchestoel Toiletstoel
  Etac Clean Douchestoel Toiletstoel
  Waardering:
  80%
  De Etac Clean is een multifunctionele stoel die zowel inzetbaar is als toiletstoel en douchestoel. Daarnaast is de Etac Clean comfortabel, veilig en gemakkelijk in gebruik.
  Speciale prijs € 499,95 Normale prijs € 570,00
 3. Transferhulp Etac Turner Pro
  Transferhulp Etac Turner Pro
  Waardering:
  70%
  Etac Turner Pro is een draaischijf met stasteun. Een praktische transferhulp dat de gebruiker ondersteunt en activeert bij het overgaan van de ene naar de andere zittende positie.
  Speciale prijs € 485,00 Normale prijs € 538,00
 4. Driehoekige Douchekruk Etac Edge Driehoekige Douchekruk Etac Edge
  Driehoekige Douchekruk Etac Edge Driehoekige Douchekruk Etac Edge past perfect in een hoek van de douche en neemt daarbij bijzonder weinig ruimte in en is verrassend stabiel.
  Speciale prijs € 89,00 Normale prijs € 100,00
 5. Etac Swift Commode Etac Swift Commode
  Etac Swift Commode Swift CommodeToiletstoel De Swift toiletstoel, toiletverhoger, douchestoel is een drie-in-één product met een aantal slimme functies.
  Speciale prijs € 149,95 Normale prijs € 200,00
 6. Etac Toiletverhoger Cloo
  Etac Toiletverhoger Cloo De Etac Cloo Toiletverhoger is een in hoogte instelbare toiletverhoger met optioneel armleuningen welke flexibiliteit en eenvoud combineert. Zeer hoogwaardig materiaal en een discreet design.
  Speciale prijs € 114,00 Normale prijs € 185,00
 7. Etac Toiletverhoger Hi-Loo afneembaar
  Etac Toiletverhoger Hi-Loo afneembaar De Etac Hi-Loo Toiletverhoger is voorzien van een uitsparing aan de voorzijde en achterzijde voor een betere toegankelijkheid en eenvoudige afneembaar.
  Speciale prijs € 69,95 Normale prijs € 75,00
 8. Etac Raiser Transferhulp
  Etac Raiser Transferhulp Het grote voordeel van Etac Raiser Transferhulp is dat de gebruiker wordt gestimuleerd zelf op eigen kracht op te staan, waarbij de verzorger wél actief kan helpen maar niet zwaar wordt belast. Met zorg voor uw rug en uw gebruiker!
  Speciale prijs € 799,00 Normale prijs € 815,00