Driehoekige Douchekruk Etac Edge

Driehoekige Douchekruk Etac Edge past perfect in een hoek van de douche en neemt daarbij bijzonder weinig ruimte in en is verrassend stabiel.
Speciale prijs € 95,00 Normale prijs € 115,00

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl
Driehoekige Douchekruk Edge is ruimtebesparend en verrassend stabiel. De driehoekige Edge past perfect in een hoek van de douche en neemt daarbij bijzonder weinig ruimte in. Zowel de douchekruk als de gebruiker kunnen hierbij tegen de muur steunen hetgeen de Edge tot een bijzonder stabiele oplossing maakt. De grote en zachte vloerdoppen verzekeren u van een goede grip op de vloer. De Edge is in hoogte instelbaar zodat voor iedereen de juiste zithoogte bereikbaar is.

De veelzijdigheid van de Edge maakt hem tot de perfecte douchekruk

Pijnvrij zitten
De heupen kunnen worden ontlast door op de Edge te gaan zitten als op een zadel, met één punt naar voren. Door de Edge in te stellen met een lichte kanteling voorover kan zelfs het opstaan vereenvoudigd worden. Voor extra comfort is een zitbekleding optioneel verkrijgbaar.

Eenvoudig hanteerbaar
Zijn geringe gewicht maakt de Edge eenvoudig te verplaatsen in de badkamer. De Edge is ongevoelig voor corrosie en is eenvoudig te reinigen. De Edge wordt aangeleverd in een platte verpakking, is stapelbaar en is eenvoudig en zonder gereedschap te monteren en te verstellen.

Kenmerken Driehoekige Douchekruk Edge
Totale breedte: 52 cm
Breedte van de zitting: Basis 45 cm
In hoogte verstelbaar: 42 - 57 cm
Gewicht: 2.6 kg
Draagvermogen: 130 kg
Leverbaar in de kleuren: grijs en blauw
Materiaal: polypropeen en aluminium
Zitbreedte: 45 cm

Opties Driehoekige Douchekruk Edge
- De Etac Edge is ook verkrijgbaar in een lage versie met een verstelbare zithoogte van 34,5 tot 42 cm.
- De Etac Edge is uitvoerbaar met zitbekleding. De zitbekleding voelt aangenaam warm en comfortabel aan en wordt niet glad onder de douche. Materiaal: cellulair polyethyleen.

Reinigen Driehoekige Douchekruk Edge
Reinig het product met een oplosmiddelvrij schoonmaakmiddel (zuurgraad pH 6-9), of met een 70% oplossuing met desinfectant. Kan ontsmet worden op max. 85C.

0
Rating:
0% of 100
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan.
Vaak samen gekocht