Etac Toiletverhoger Cloo

De Etac Cloo Toiletverhoger is een in hoogte instelbare toiletverhoger met optioneel armleuningen welke flexibiliteit en eenvoud combineert. Zeer hoogwaardig materiaal en een discreet design.
Speciale prijs € 189,95 Normale prijs € 225,00

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl
Etac Toiletverhoger Cloo - De Cloo is een in hoogte instelbare toiletverhoger met armleuningen welke flexibiliteit en eenvoud combineert. Het discrete design gaat moeiteloos op in de badkamer. De Cloo is een toiletverhoger die versteld kan worden in meerdere standen: 6, 10 en 14 cm. Eenvoudige montage, zonder gereedschap afneembaar. De Cloo is uitgevoerd met gladde oppervlakken. Daarnaast blijft de toiletverhoger gesloten in opgeklapte stand, zodat deze goed te reinigen is. De toiletverhoger is eenvoudig en zonder gereedschap afneembaar.

Armsteunen
Er zijn twee modellen Cloo leverbaar: met en zonder armsteunen. De armsteunen zijn opklapbaar en kunnen gefixeerd worden voor extra zekerheid. Wanneer er niet veel ruimte beschikbaar is kan een van de armsteunen desgewenst afgenomen worden.

Eenvoudige montage
De Cloo is uitgevoerd met gladde oppervlakken. Daarnaast blijft de toiletverhoger gesloten in opgeklapte stand, zodat deze goed te reinigen is. Indien gewenst is de toiletverhoger eenvoudig en zonder gereedschap afneembaar.

Voordelen Etac Toiletverhoger Cloo
- Voor het reinigen van de Cloo kan deze opgeklapt worden. De gladde oppervlakken vergemakkelijken deze werkzaamheden.
- De snelsluitingen bieden de mogelijkheid om de Cloo snel af te nemen en weer te plaatsen.
- Om het opstaan te vergemakkelijken kan de Cloo in hoek gemonteerd worden.
- De armsteunen van de Cloo zijn (los van elkaar) opklapbaar, maar kunnen ook gefixeerd worden. Gebruik met slechts één armsteun of zonder armsteunen is mogelijk.
- Door montage van andere vulstukken is de hoogte van Cloo eenvoudig te verstellen naar 6 of 10 cm. Wanneer u het toilet 14 cm wilt verhoger dient u speciale 14 cm vulstukken als optie bij het product te bestellen.

Maatvoering en gewicht Etac Cloo - Totale breedte: 60 cm
- Buitenmaat zitting: 40 cm
- Armsteunhoogte: 21 cm
- Breedte tussen de armsteunen: 49 cm
- Gewicht
- Zonder armsteunen: 3,3 kg
- Met armsteunen: 4,8 kg
- Max. gebruikersgewicht: 150 kg
- Kleur: wit (grijs onder de armsteunen grijs) - Materiaal: Zitting: polypropyleen, bevestigingsmaterialen: aluminium, vulstukken: polyamide
0
Rating:
0% of 100
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan.
Vaak samen gekocht