Transferhulp Etac Turner Pro

Waardering:
70% of 100
Etac Turner Pro is een draaischijf met stasteun. Een praktische transferhulp dat de gebruiker ondersteunt en activeert bij het overgaan van de ene naar de andere zittende positie.
Speciale prijs € 485,00 Normale prijs € 538,00

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl

Hulpmiddel voor veilige transfers met een functioneel design

De Etac Turner Pro is een draaischijf met stasteun. Het praktisch transferhulpmiddel dat de gebruiker ondersteunt en activeert bij het overgaan van de ene naar de andere zittende positie. De transferhulp biedt zekerheid voor de persoon die wordt verplaatst zonder daarbij de hulpverlener zwaar te belasten.

Veilig voor de gebruiker en licht en gemakkelijk voor de verzorger

> Turner vermindert het risico van vallen en het maakt het de verzorger mogelijk te werken in een ergonomisch juiste positie. Hiertoe hoeft alleen de hoogte van de handgreep en de kniesteun ingesteld te worden. Turner is makkelijk mee te nemen en neemt weinig ruimte in wanneer deze niet gebruikt wordt. Daarnaast is de Turner op elke ondergrond eenvoudig te vervoeren door de transportwielen. Turner mag alleen worden gebruikt voor personen die sterk genoeg zijn om met enige hulp zelfstandig kunnen staan.

Veel patiënten voelen zich onzeker tijdens transfers van bijvoorbeeld het bed naar de rolstoel. Verzorgers daarentegen staan vaak bloot aan hoge belastingen bij het assisteren bij deze transfers. Met Etac Turner transferhulp voelen zowel gebruiker als verzorger zich zeker en op hun gemak.

Verstelbare kniesteun
Een zacht en ergonomisch gevormd kniekussen geeft steun en biedt comfort. Traploos in hoogte instelbaar met schaalverdeling.

Anti-slip bescherming
Voor een correcte, veilige positionering van de voeten bij het opstaan.

Transportwielen
De wielen worden alléén gebruikt bij transport van de Turner.

Hoe te gebruiken?
1 De verzorger pakt de handgreep met beide handen en zet één voet op de draaischijf.

2 De gebruiker pakt de handgreep aan de onderzijde en trekt zich hieraan omhoog. De verzorger gebruikt hierbij zijn eigen gewicht om de gebruiker hierbij in balans te houden.

3 De Turner wordt met de gebruiker gedraaid zodat deze in de juiste positie voor de stoel belandt. Met één voet op de draaischijf functioneert de verzorger vervolgens als contragewicht zodat de gebruiker veilig en gecontroleerd kan gaan zitten.

Kenmerken Transferhulp Etac Turner Pro

Gewicht
Max gebruikersgewicht: 200 kg
Eigen gewicht 7.5 kg

Etac Turner Pro Afmetingen

Hoogte handgreep: 78-120 cm
Diameter draaiplaat: 40 cm
Hoogte voetplaat: 20 mm
Beensteun breedte: 38 cm
Beensteun hoogte: 15 cm
Materiaal: gepoedercoat staal, Kleur Wit
In overeenstemming met: MDD 93/42/EEC, EN 12182

Reinigen
Reinig het product met een oplosmiddelvrij schoonmaakmiddel (zuurgraad pH 6-9), of 15 cm met een 70% oplossing met desinfectant. Kan ontsmet worden op max. 85°C.

Etac Turner Pro Video

3.5
Rating:
70% of 100
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan.
Vaak samen gekocht