Easy-Slide aantrekhulpmiddel

Hét aantrekhulpmiddel voor therapeutische elastische kousen en panty’s met een open teenstuk en armkousen

In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

Speciale prijs € 22,95 Normale prijs € 28,00

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl
Het aantrekken van elastische kousen is een moeizame handeling, die vaak tot grote problemen leidt. Voor het oplossen van die aantrekproblemen is de EASY-SLIDE® ontwikkeld, een aantrekhulpmiddel dat bestaat uit soepel en licht materiaal. Dit aantrekhulpmiddel zorgt ervoor dat u moeiteloos alle varianten van elastische kousen met open teenstuk kan aantrekken. Easy-Slide® is gemaakt van zeer glad materiaal dat bewerkt is met een speciale coating. De wrijvingsreductie van de Easy-Slide® zorgt ervoor dat de fysieke belasting voor zorgverleners en patiënten tot een minimum wordt beperkt.

Easy-Slide aantrekhulpmiddel voor therapeutische elastische kousen en panty’s met een open teenstuk en armkousen

Het aantrekken van therapeutische elastische kousen, panty’s en armkousen is voor zowel patiënten als zorgverleners een dagelijks terugkerende en moeizame handeling. Effectief betekent dit dat bij het aantrekken van een therapeutische elastische kous van drukklasse 2 of hoger altijd een aantrekhulpmiddel gebruikt dient te worden. Ook voor patiënten die deze zorgtaak nog zelfstandig uitvoeren wordt de fysieke belasting een steeds groter probleem, zelfs zodanig dat dit direct effect heeft op de therapietrouw. Bij het aantrekken van armkousen komt hier nog bij dat de patiënt slechts één arm kan gebruiken.

Productvoordelen
• Reductie fysieke belasting voor de zorgverlener en de patiënt
• Toename zelfstandigheid en therapietrouw van de patiënt
• Elastische kousen behouden langer hun therapeutische druk
• Eenvoudig in gebruik
• Spaart tijd en kosten
• Lange levensduur
• Makkelijk mee te nemen
• Ook in maatwerk verkrijgbaar

De EASY-SLIDE® mag alleen handmatig gewassen worden met een mild wasmiddel bij lage temperaturen (maximaal 30°C) en kan met een handdoek gedroogd worden. Nooit strijken, niet chemisch reinigen en niet met chloor bewerken. De EASY-SLIDE® niet drogen in een droogtrommel en niet blootstellen aan warmtebronnen, zoals zonnestralen, kachel of verwarming. Bij gebruik van de EASY-SLIDE® zoals in deze handleiding omschreven, bezit de EASY-SLIDE® een lange levensduur.

Maattabel
Maat - Schoenmaat
S - tot 37
M - 37 t/m 41
L - 42 t/m 45

0
Rating:
0% of 100
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan.
Vaak samen gekocht