Duimbrace

De duimbrace ook bekend als duimspalk of duimbandage is specifiek ontwikkeld om het gewricht bij de duimzadel- en duimbasisgewricht te ondersteunen, als het duimgewricht door verrekking van de gewrichtsband instabiel geworden is. De banden in een duimbrace vangen als het ware de speling door de beschadigde band op. Een duimbrace geeft u steun bij bijvoorbeeld overbelasting of instabiliteit. Tevens biedt het de duim bescherming tot onverwachte bewegingen of stoten.

Er zijn verschillende soorten duimbraces zoals;
- Duimbrace ter hoogte van de duim voorzien van een anatomische vervormbare spalk
- Duimspalk gemaakt van thermoplastisch materiaal.
- Duimbandage met gekruiste elastische bandjes
- Skiduim brace
Duimbraces
 1. Ligaflex Rhizo Duimbrace
  Waardering:
  75%
  Speciale prijs € 21,95 Normale prijs € 25,00
  De Ligaflex Rhizo duimbrace is geschikt voor de behandeling van Duimartrose, Quervain, Athritis en verrekking van de duim. De pols is geheel vrij, wat zorgt voor een goed draagcomfort.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

  Lees verder
 2. Push Ortho Duimbrace CMC
  Waardering:
  87%
  € 59,95
  Push introduceert de Ortho Duimbrace CMC, kortweg de Push CMC. Een nieuw concept bij instabiliteit, of artrose van het CMC I gewricht. De werking van deze duimbrace is ook door middel van wetenschappelijk onderzoek onderbouwd en wordt wereldwijd door artsen en therapeuten toegepast bij de behandeling van het CMC 1 gewricht. Lees verder
 3. Push Sports Duimbrace
  Waardering:
  79%
  € 34,95
  Push Sports Duimbrace - De duimbrace ondersteunt het duimgewricht bij de duimbasis, ook wel MCP 1 genoemd. De duimfunctie blijft optimaal en geeft geen beperking van de handfunctie. Biedt uitkomst bij aanhoudende pijn aan de duim als gevolg van overstrekking of ontwrichting van de duim (skiduim).

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

  Lees verder
 4. Bauerfeind RhizoLoc Duimbrace
  Waardering:
  71%
  Slechts € 51,00 Normale prijs € 61,00
  Actie: Gratis verzending Bauerfeind RhizoLoc, Duimbrace ter stabilisatie duimzadel- en duimbasisgewricht, Oa. voor duim ( skiduim ), artrose (rhizartrose) of een irritatie

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

  Lees verder