Voetbandages

Voetbraces bieden ondersteuning en bescherming aan de voet voor verschillende klachten. Onder andere de volgende klachten en indidcaties kunnen voorkomen: vermoeidheid, achillespeesblessures, hielspoor, Hallux Valgus (vergroeiing grote teen), platvoeten en pijn in hiel. Voorbeelden van voetbraces zijn enkelbraces of een brace voor de achillespees.

Kwaliteit Voetbandages met de beste werking

Orthocor biedt de beste voetbraces van gerenommeerde merken zoals Push, Thuasne, PSB en Bauerfeind. Door de voetbraces zorgvuldig en deskundig te selecteren, bent u verzekerd van voetbraces die voldoen aan de hoogste eisen en hierdoor de beste werking geven.

Voetbrace advies van Orthocor

Orthocor is een orthopedisch hulpmiddelen bedrijf en heeft meer dan 30 jaar ervaring met voetklachten. Productadvies op maat is altijd mogelijk, wij helpen u met plezier bij de keuze van de juiste voetbrace. Voordelig, veilig en snel de beste voetbandages kopen bij orthocor.nl.

Producten 11-20 van 21

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Bauerfeind MalleoTrain Enkelbrace
  Waardering:
  90% of 100
  Slechts € 61,50
  Actie: Gratis verzending Bauerfeind MalleoTrain, actieve enkelbrace met visco-elastische pelotte voor een anatomische vorm en stabiliserende werking op de spieren. Te gebruiken bij onder andere: artrose, enkelverstuiking en lichte bandinstabiliteit.
 2. PUSH AFO Voetheffer
  € 199,00
  DE PUSH AFO biedt een uitstekende ondersteuning bij een verstoring van de voetheffing tijdens lopen. Het vernieuwde ontwerp zorgt voor een natuurlijk looppatroon en maakt veilig en efficiënt lopen weer mogelijk.
 3. Hielspoor Spalk
  Waardering:
  93% of 100
  Speciale prijs € 49,95 Normale prijs € 60,00
  Hielspoor spalk - Deze nachtspalk is een orthese voor de conservatieve en effectieve behandeling van Hielspoor, Plantaire Fasciitis ( peesplaatontsteking ) en Achilles Tendinitis ( Achillespeesontsteking ).
 4. Haglundse Exostose Hiel Sok
  Waardering:
  90% of 100
  Speciale prijs € 29,95 Normale prijs € 35,00
  De Haglundse Exostose Hiel Sok vermindert de druk op het hielbeen aan de achterzijde bij de aanhechting van de achillespees. Hierdoor wordt het uitsteeksel (Haglundse exostose) dat door druk is ontstaan ontlast en vermindert de pijn. De druk ontstaat vaak door schoenen, vooral damesschoenen met een lage achterzijde zijn berucht, vandaar de term “pump-bump”. De Haglund Hiel Sok is daarom speciaal gemaakt om comfortabel in schoenen te kunnen dragen.
 5. Verbandschoenen
  Waardering:
  80% of 100
  Speciale prijs € 69,95 Normale prijs € 90,00
  Comfortabele verbandschoenen voor na een operatie of dikke en opgezette voeten. Uitgevoerd met klittenband aan de voorzijde en aan de achterzijde is de verbandschoen door middel van een rits te openen. De verbandschoenen kunnen daarom helemaal opengemaakt worden, om deze eenvoudig aan en uit te trekken.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

 6. Losse Inlay Klapvoetbrace
  Waardering:
  97% of 100
  Speciale prijs € 24,95 Normale prijs € 30,00
  De losse inlay is een accessoire die aan de Klapvoet brace wordt bevestigd.
 7. Hielspoor Sok
  Waardering:
  83% of 100
  Slechts € 34,95
  De hielspoor sok is zeer effectief bij de bestrijding van hielspoor (Fasciitis plantaris), hielpijn en achillespees ontsteking. Eenvoudig in gebruik tijdens periodes van rust en 's nachts om te genezen in gestrekte toestand.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

 8. Klapvoet brace shoeless
  Waardering:
  67% of 100
  Speciale prijs € 42,45 Normale prijs € 50,00
  De Klapvoet brace shoeless accessoire is een band om de voet welke bevestigd wordt aan de klapvoet brace. Zodat de brace zonder schoen of in open schoenen gebruikt kan worden. De klapvoet brace (enkelband) dient separaat besteld te worden.
 9. Klapvoet Brace
  Waardering:
  71% of 100
  Speciale prijs € 69,95 Normale prijs € 85,00
  De klapvoet brace is een licht gewicht enkel-voet brace die dynamische ondersteuning geeft bij een klapvoet, dropvoet of soortgelijke klachten.
 10. Bauerfeind Achillotrain
  Waardering:
  85% of 100
  Slechts € 73,95
  Actie: Gratis verzending Bauerfeind Achillotrain - Actieve bandage ter ontlasting van de achillespees. De schokabsorberende hielverhoging vermindert de spanning op de achillespees.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

Producten 11-20 van 21

per pagina
Van hoog naar laag sorteren