Haglundse Exostose Hiel Sok

Waardering:
90% of 100
De Haglundse Exostose Hiel Sok vermindert de druk op het hielbeen aan de achterzijde bij de aanhechting van de achillespees. Hierdoor wordt het uitsteeksel (Haglundse exostose) dat door druk is ontstaan ontlast en vermindert de pijn. De druk ontstaat vaak door schoenen, vooral damesschoenen met een lage achterzijde zijn berucht, vandaar de term “pump-bump”. De Haglund Hiel Sok is daarom speciaal gemaakt om comfortabel in schoenen te kunnen dragen.
Speciale prijs € 29,95 Normale prijs € 35,00

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl
Haglundse Exostose Hiel Sok - ontwikkeld door specialisten en therapeuten ter vermindering van de pijn bij Haglund Exostose. Het zachte gel materiaal aan de achterzijde van sok zorgt dat de druk op het hielbeen wordt verminderd.

Indicaties Haglundse Exostose Hiel Sok

- Haglundse Exostose ook bekend als de Ziekte van Haglund en Haglund Syndroom (Botuitsteeksel aan de achterzijde van de hak)
- Zowel preventief als correctief bij ontstekingen, irritaties of eventuele pijnpunten op het hielbeen

Voordelen Haglundse Exostose Hiel Sok

- Door de zachte gel pelotte aan de achterzijde, zorgt het voor ontlasting van het hielbeen. Hierdoor vermindert de ontstekingskans aan de achterzijde van het hielbeen.
- Het dunne elastische materiaal van de sok zorgt voor een optimale pasvorm en draagcomfort voor elke voet. Waardoor deze in elke schoen past voor dagelijks gebruik, maar ook bij werken en sporten.
- Ook kan de sok geschikt zijn bij algemene huidirritaties of pijnpunten aan de hiel en/of achillespees door een gevoelige huid of bijvoorbeeld oncomfortabele schoenen.

Eigenschappen Haglundse Exostose Hiel Sok

Maatvoering

De sok kan in elk type schoen gedragen worden. De maat wordt bepaald op basis van uw schoenmaat.

Maat - Schoenmaat
S/M - kleiner dan 41
L/XL - 41 en groter

- De Haglund Hiel sok wordt per stuk geleverd
- De sok is wasbaar.
4.5
Rating:
90% of 100
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan.
Vaak samen gekocht