Push Ortho Aequi Enkelbrace

De Push ortho Enkelorthese Aequi is een efficiënte enkelorthese die een goede balans biedt tussen krachtige mechanische ondersteuning van de instabiele enkel en draagcomfort.
€ 84,95

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl

De Push Ortho Enkelbrace Aequi biedt de ideale balans tussen krachtige ondersteuning en draagcomfort.

Push Ortho Aequi Enkelbrace - De Push ortho Enkelorthese Aequi is een efficiënte enkelorthese die een goede balans biedt tussen krachtige mechanische ondersteuning van de instabiele enkel en draagcomfort. De rigide ondersteuning bevindt zich uitsluitend aan de mediale zijde van de enkel en heeft een uitsparing aan de malleolus. De laterale zijde is gemaakt van voorgevormd schuim, dat zich eenvoudig aanpast aan de individuele vorm van de enkel. De orthese wordt gesloten door een diagonale band. De elastische banden brengen druk aan rond de enkel.

Indicaties Push Ortho Aequi Enkelbrace

- Ernstige (rest)instabiliteit (bij zware belasting)
- Behandeling van acute laterale enkelbandlaesies
- Nabehandeling van conservatief of operatief behandelde enkelfracturen
- Artrose met instabiliteit zonder vochtvorming
- Secundaire preventie van een enkelbandlaesie (bij zware belasting zonder vochtvorming)
- langdurig gebruik bij chronische instabiliteit

Maat Push Ortho Aequi Enkelbrace

Meetinstructie:
Plaats de voet in een hoek van 90 graden t.o.v. het onderbeen. Meet de omtrek rond de hak en de wreef van de voet in cm. Zie ook de bovenstaande afbeelding.

Maat : Omtrek in cm
1 : 27 - 31
2 : 31 - 34
3 : 34 - 40

Uitvoering: Links en Rechts

De Push Aequi is inzetbaar bij functionele behandeling van enkelletsel en voor langdurig gebruik bij chronische instabiliteit. De Push Ortho Enkelbrace Aequi wordt door vooraanstaande orthopeden gezien als de beste brace van dit moment voor optimale steun tijdens de revalidatieperiode en voor langdurig gebruik. De enkelbrace wordt vaak door specialisten aangeraden, tijdens en na (zware)enkelblessures. De inversie/ eversie beweging (naar buiten en binnen kantelen van de voet) wordt beperkt, terwijl plantaire dorsaal flexie (buigen en strekken) in voldoende mate vrij gelaten wordt, waardoor geen hinder bij het afrollen van de voet ondervonden wordt. De Push Aequi wordt over de sok gedragen. Optimale stabilisatie wordt gerealiseerd wanneer de orthese in een gesloten (veter)schoen gedragen wordt.

0
Rating:
0% of 100
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan.
Vaak samen gekocht