Mcdavid ultralichte enkelbrace met straps

Waardering:
93% of 100
De Mcdavid ultralichte enkelbrace met straps is een product van topkwaliteit en wordt gekenmerkt door lichtgewicht nylon: vinyl weefsel met straps voor compressie die altijd aangepast kunnen worden zonder de schoen uit te doen. Geschikt bij matige enkel problemen zoals instabiliteit en pijn.
Slechts € 49,95 Normale prijs € 55,00

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl
De Mcdavid ultralichte enkelbrace met straps behoort tot de beste en meeste populaire braces van McDavid. Door zijn ultralicht gewicht maar toch optimale steun en bescherming is de enkelbrace dan ook bijzonder populair bij vele (top)sporters. De enkelbrace geeft, door middel van de straps (banden), meer ondersteuning dan de McDavid lichtgewicht Enkelbrace.

Met de straps kan een zeer goede compressie worden gegeven rondom de voet en is daardoor hét alternatief voor het intapen van de voet. De straps zijn zeer dun, waardoor ze bijna niet waar te nemen zijn en voor een goede pasvorm zorgen in de schoen. Naast sporten kan de Mcdavid ultralichte enkelbrace met straps ook gebruikt worden voor het werk of andere alledaagse activiteiten.

Indicaties McDavid Ultralichte enkelbrace met straps
- matige enkelpijn
- chronische zwakke enkel
- matige tot ernstige verstuikingen of kneuzingen van de enkel
- blessurepreventie.
- behandeling van acute laterale enkelbandlaesies

Kenmerken McDavid Lichtgewicht Enkelbrace met Straps
- topkwaliteit die gekenmerkt wordt doordat de brace bijzonder licht is
- door de veters kan de brace optimaal rond de voet aangesloten worden
- de straps geen een extra compressie rond de voet en enkelgewricht
- optimale vervanging van tape en biedt extra bescherming
- warmtetherapie van de brace kan genezing bevorderen
- comfortkenmerken zijn gewatteerde intera-voering, getande voorkant, elastische hiel en een ingenaaide tong in ondersteuning van de voetboog
- door de open hiel is de enkelbrace ook bijzonder geschikt voor sporten en activiteiten waar geen schoen voor gebruikt wordt, zoals Turnen, Judo, Worstelen, (Kick)boxen of danssporten.

Maattabel McDavid ultralichte enkelbrace met figuur 8 straps
De McDavid Ultralichte enkelbrace met straps is makkelijk aan te meten: De maat wordt namelijk bepaald op basis van uw schoenmaat.
XS : 38,5 - 40
S : 40 - 42,5
M : 42,5 - 44,5
L : 44,5 - 47,5
XL : 48 en groter

De McDavid Ultralichte enkelbrace met straps is beschikbare in de kleuren: zwart en wit

De enkelbrace kan zowel links als rechts gedragen worden.

Aanleggen McDavid Ultralichte enkelbrace met straps
Het beste kan de enkelbrace over één of twee sokken worden gedragen. De brace mag strak worden aangetrokken maar deze moet nog comfortabel zitten zonder de voet af te knellen. Hoe strakker de enkelbrace namelijk aangetrokken wordt, hoe meer steun deze geeft. Draag de brace niet over open wonden.

Wassen McDavid Ultralichte enkelbrace met straps
Wassen kan zowel met de hand als in een machine. Drogen kan niet in een machine. Wanneer de enkelbrace met hand wordt gewassen, verhoogt dat de levensduur.

Wanneer uw enkelblessure zwaarder is en in de categorie zwaar tot ernstige valt, waarbij tape niet voldoet, dan hebben wij ook de volgende enkelbraces in het assortiment voor meer steun en support; de McDavid Enkelbrace V , en de Push Ortho Enkelbrace Aequi.

Over McDavid
McDavid is opgericht in Bellwood, Illinois en later ondergebracht in Woodridge, Illinois. McDavid produceert en verspreidt nu meer dan 400 verschillende innovatieve producten voor atleten en actieve personen van alle leeftijden. McDavid is wereldwijd het meest gebruikte en geadviseerde merk door sportmedische beroepsmensen. McDavid is de marktleider op het gebied van braces, sportmedische bandages, compressiekleding en sportbeschermende onderkleding. McDavid’s meest recente innovatie, de HexPad technologie, heeft de manier van het dragen van ondergoed veranderd door HexPads toe te voegen aan de onderkleding. Hieruit is dus de nieuwe categorie sportbeschermende kledij ontstaan wat samen met de braces veel word gedragen door topatleten zoals Corey Maggette. Het doel van McDavid zal altijd hetzelfde blijven: innovatieve producten en technologieën ontwikkelen om blessures te vermijden en prestaties van atleten en actieve personen van alle leeftijden te verbeteren. De braces, sportmedische bandages, compressiekleding en sportbeschermende onderkleding van McDavid is dan ook altijd van topkwaliteit.
De Mcdavid ultralichte enkelbrace met straps kopen bij Orthocor.nl online.
4.65
Rating:
93% of 100
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan.
Vaak samen gekocht