Duimbraces

Duimbraces, duimspalken en duimbandages ter preventie of ondersteuning van een duimblessure. Veel voorkomende duimklachten zijn de Quervain, skiduim en artrose klachten.

Duimbraces die voldoen aan de hoogste eisen

Bent u op zoek naar de beste duimbrace? Orthocor heeft een ruim assortiment duimbraces, duimspalken en duimbandages van gerenommeerde merken zoals Push Med, PSB en Bauerfeind. De duimbraces in het assortiment van Orthocor, hebben wij geselecteerd op basis van onze jarenlange ervaring met braces. Daarin spelen ook de ervaringen van cliënten zoals topsporters mee, alleen de braces met de beste ervaring bieden wij aan. Hierdoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit en werking van de duimbrace.

Duimbrace voor herstel en preventie

Duimbrace ter ondersteuning

Bijvoorbeeld wanneer het duimgewricht pijnlijk of instabiel is door verrekking van de gewrichtsbanden of bij artrose van het duimbasisgewricht (CMC).

Duimbrace ter preventie

Om het overstrekken van het duimgewricht te voorkomen, kunt u een duimbrace dragen. Bijvoorbeeld bij het skiën, volleyballen, handballen etc. Ook tegen stoten zal de duimbrace bescherming bieden. Een duimbrace zorgt dat het duimgewricht niet verder zal beschadigen en vormt een bescherming tegen overbelasting.

Duimbrace kopen & advies van Orthocor

Orthocor is een orthopedisch hulpmiddelen bedrijf en heeft meer dan 30 jaar ervaring met duimklachten. Productadvies op maat is altijd mogelijk, wij helpen u met plezier bij de keuze van de juiste duimbrace. Voordelig, veilig en snel de beste duimbraces kopen bij orthocor.nl.

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Bauerfeind ManuLoc Rhizo
    Waardering:
    93% of 100
    Speciale prijs € 75,00 Normale prijs € 95,00
    Bauerfeind ManuLoc Rhizo - Brace ter stabilisering van de pols en duim. Te gebruiken bij irritaties en blessures van zowel de pols als het duimbasis- en duimzadelgewricht.

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren