Seniorentelefoons

Seniorentelefoons zorgen voor een grote zelfstandigheid in het sociale en maatschappelijke functioneren van mensen. Wanneer u een telefoontoestel niet meer kan bedienen, heeft dit vaak grote gevolgen.
Is uw huidige telefoon niet meer gebruiksvriendelijk voor u? Dan biedt Orthocor.nl een ruim assortiment met de beste seniorentelefoons. Er bestaan allerlei seniorentelefoons, zoals telefoons met grote toetsen, mobiele telefoons, senioren GSM en seniorentelefoons met alarm.
Bij het kiezen van een seniorentelefoon is het belangrijk om de telefoon te kiezen die bij u past. Zo zijn er telefoons voor:
Slechtzienden Seniorentelefoons
Hiervoor zijn er senioren telefoons met grote toetsen en een groot display. Ook zijn er telefoons waar u foto’s van uw vrienden en familie op de toetsen kunt plaatsen, om zo met 1 druk op 1 knop naar die persoon te bellen.
Slechthorenden Seniorentelefoons
Zorg dat het volume van de beltoon instelbaar is en geschikt is voor mensen met een gehoorapparaat. Er zijn telefoons met een lampje wat oplicht wanneer u wordt gebeld. Eenvoudige en snel de beste seniorentelefoons kopen bij Orthocor.nl

Producten 11-16 van 16

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Seniorentelefoon Foto + Grote Toetsen
  Waardering:
  80% of 100
  Speciale prijs € 54,95 Normale prijs € 65,00
  Met deze seniorentelefoon belt u snel en gemakkelijk mede door de foto toetsen en extra grote cijfer toetsen en een optimale audio weergave (geschikt voor hoortoestellen). Mis geen gesprek door duidelijke bel- en lichtsignalen.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

 2. Seniorenmobiel
  Waardering:
  93% of 100
  Speciale prijs € 119,95 Normale prijs € 130,00
  Een eenvoudige seniorenmobiel, opnemen-verbreken door open of dicht te klappen. Met SOS noodfunctie om snel hulp te roepen met 1 druk op de knop, en houder voor eenvoudig opladen. Met 3 kiesgeheugenknoppen kunt u snel en eenvoudig de belangrijkste contacten bellen.
 3. Senioren Telefoon Mobiel
  Waardering:
  93% of 100
  Speciale prijs € 69,00 Normale prijs € 80,00
  Senioren Telefoon Mobiel speciaal voor ouderen, handig wanneer uw motoriek en zicht achteruit gaat. Grote toetsen, een eenvoudig bediening, en duidelijk kleurendisplay.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

 4. Senioren GSM
  Speciale prijs € 79,00 Normale prijs € 99,00
  De Senioren GSM is door extra grote toetsen, goed leesbaar kleuren scherm en eenvoudige bediening, afgestemd op senioren of mensen met een beperking.
 5. Seniorentelefoon met alarm
  Waardering:
  93% of 100
  Speciale prijs € 99,00 Normale prijs € 130,00
  De Seniorentelefoon met Alarm is een simpele senioren telefoon met grote knoppen, duidelijk display en draadloze SOS drukker. Een sprekend toetstenbord en een luide bel en lichtsignalen geven ook slechthorenden en slechtzienden extra gemak.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

 6. Seniorentelefoon Grote Toetsen
  Waardering:
  80% of 100
  Speciale prijs € 44,95 Normale prijs € 55,00
  Met deze seniorentelefoon belt u snel en gemakkelijk mede door de extra grote toetsen, 4 directe geheugen nummers en groot en duidelijk display. Een optimale audio weergave (geschikt voor hoortoestellen). Mis geen gesprek door duidelijke bel- en lichtsignalen.

Producten 11-16 van 16

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren