Senioren DECT Telefoon Twinset

De draadloze Senioren DECT Telefoon Twinset heeft twee handsets en is zeer makkelijk in het dagelijks gebruik door de grote knoppen en een groot duidelijk display. Met de drie geheugenknoppen, kunt makkelijk de belangrijkste contact personen bellen. De telefoons zijn altijd vindbaar met de oproepfunctie.
Speciale prijs € 79,95 Normale prijs € 100,00

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl
De Senioren DECT Telefoon Twinset heeft extra grote cijfer- en letterweergave, grote toetsen en een groot verlicht display. Door middel van 3 geheugentoetsen, kunt u met één druk op de knop uw belangrijkste contactpersonen bellen. Daarnaast hebben de toestellen een telefoon met een opslagcapaciteit van 50 geheugens. Het voordeel van twee handsets is dat u in meerdere ruimtes een toestel hebt, zodat wanneer u bijvoorbeeld in bed ligt niet het toestel uit de woonkamer hoeft te gebruiken.

Met twee handsets heeft u altijd een telefoon bij de hand

De Senioren DECT Telefoon Twinset heeft een bereik tot 50 meter binnenshuis en 300 meter buitenshuis. Dankzij de twee handsets kunt u intern doorverbinden, gratis intern telefoneren en een conferentiegesprek voeren.

Door de naam- en nummerweergave ziet u altijd wie er belt en kunt u door middel van met het nummerherhalingsgeheugen met één druk op de knop direct een nummer terugbellen. De telefoon is uitgevoerd met een ingebouwde toetsenblokkering onbedoelde acties op het toetsenbord.

Zowel het bel- en gespreksvolume (70dB) is instelbaar, de draadloze DECT Telefoon is ook geschikt als u een hoortoestel (H.A.C.) draagt. Tijdens een telefoongesprek kunt u zelfs de toonselectie (hoge of lage tonen) benadrukken en het gespreksvolume verhogen. Ook gaat er een lampje op het display branden wanneer u gebeld wordt. Voor slechtzienden is er een functie ingebouwd dat u hoort op welke toets u drukt.

Met een stand-by tijd van ± 100 uur of een spreektijd van ± 10 uur, is niet nodig de telefoon steeds in de oplader te moeten plaatsen. Ook beschikt de telefoon over een naam- en nummerweergave, terugbelfunctie en de mogelijkheid tot handsfree telefoneren. Indien u een van de telefoons kwijt bent. Dan kunt u met een knopje op het basis station de telefoon een geluidsignaal laten afgeven, zo weet u precies waar de telefoon ligt.

Chique Senioren DECT Telefoon

De duidelijke strakke vormgeving en blauwe achtergrondverlichting geven het toestel een chique uitstraling.

Kenmerken Senioren DECT Telefoon Twinset
- Groot verlicht display met Extra grote letter / cijferweergave
- Grote toetsen
- Geschikt voor gehoortoestellen (H.A.C.)
- 3 Directe snelkiestoetsen
- Bel- en gesprekvolume instelbaar
- Bellampje "Zien dat er gebeld wordt"
- Handsfree-functie
- Telefoonboek voor 50 contacten
- Drie geheugentoetsen
- GAP compatible
- Toetsenblokkering
- Tien beltonen
- Extra luid gespreksvolume
- Hoge of lage tonen benadrukken
- Klok met alarmfunctie
- Page-toets op basisstation (handpost laten piepen)
- Gesprekstijd van 10 uur
- Standby-tijd van 100 uurr
- Nederlandse handleiding en helpdesk
- 24 maanden garantie
0
Rating:
0% of 100
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan.
Vaak samen gekocht