Aankleedhulpmiddelen

Zelfstandig blijven aankleden

Niet alleen bij bepaalde vormen van invaliditeit, maar ook bij het ouder worden, wordt soms het aankleden wat moeilijker. Bijvoorbeeld omdat lijf en leden wat stijver worden of door chronische aandoeningen zoals reuma. Veel mensen willen zich echter zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven aankleden.

Functie van Aankleedhulpjes

Aankleedhulpjes zorgen er dus voor dat u zich zo lang mogelijk zelfstandig en op een veilige manier zelf kunt blijven aankleden en uitkleden.

Soorten Aankleedhulpmiddelen

Er zijn vele soorten aankleedhulpmiddelen. Allen zorgen ervoor dat u zich, wanneer u de door u benodigde aankleedhulpjes heeft, helemaal zelfstandig kunt blijven aankleden en uitkleden. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld:

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Steunkousen Uittrekken Easy Lever
  Waardering:
  85% of 100
  Speciale prijs € 34,95 Normale prijs € 50,00
  De Easy Lever is een handzaam en eenvoudig te gebruiken hulpmiddel om steunkousen, op ieder gewenst moment zelfstandig uit te trekken. Steunkousen uittrekken was nog nooit zo makkelijk met het Easy Lever uittrekhulpmiddel.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

 2. Aantrekhulp Steunkousen Magnide
  Waardering:
  82% of 100
  Speciale prijs € 32,95 Normale prijs € 37,00
  Dé oplossing voor het aantrekken van steunkousen met gesloten teen is de Magnide, gemaakt van zeer glad materiaal, met innovatieve magneetsluiting.

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren