Pro Zitbal Gymbal

Waardering:
94% of 100
Professionele gymbal zitbal van hoogwaardige kwaliteit, met Anti Burst Systeem zodat de bal niet kan scheuren en een anti-slip laag zodat u goed gepositioneerd blijft op de bal. De zitbal zorgt voor een actieve zithouding, maar ook voor fitness oefeningen is de gymbal effectief en leuk!
Speciale prijs € 34,95 Normale prijs € 45,00

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl

Actief zitten en balanstraining voor uw lichaam

De professionele gymbal van hoogwaardige kwaliteit, inclusief Pomp en instructiekaart. Multifunctionele gymbal voor optimale buikspieroefeningen, rugtraining en stabiliteitstraining! Trainen met de gymbal is effectief, leuk en geschikt voor iedereen! De gymbal is door de verschillende maten ideaal voor zowel kinderen als volwassenen. Onder andere te gebruiken voor balanstraining en revalidatie-oefeningen. De kleur van de zitbal varieert per maat, in de onderstaande tabel kunt u de kleuren zien.

Aanbevolen maatvoering Zitbal:

lengte gebruiker in meters:
Bal maat:
Kleur:
1.52 en kleiner
45 cm
Geel
1.55 - 1.68
55 cm
Rood
1.70 - 1.80
65 cm
Groen
1.83 - 1.91
75 cm
Donker Blauw
1.91 - 2.03
85 cm
Zilvergrijs
2.03 en groter
95 cm
Licht Blauw


De gymbal (ook bekend als zitbal) wordt al meer dan 40 jaar met succes gebruikt bij diverse therapieën, sport en recreatie, zelfs klaslokalen en kantoren zijn nieuwe terreinen.

Bijna 80% van onze bevolking zal één of andere vorm van rugpijn ervaren in zijn leven. Nu, door middel van het gebruik van de Gym Bal kunnen slechte lichaamshouding, slechte motoriek en slechte flexibiliteit worden aangepakt. Omdat je op gymbal veel meer bezig bent met balanceren, train je meteen op deze manier meteen meer diepere spieren. Zitballen zorgen voor een actieve zithouding. Gebruikers van zitballen moeten zichzelf namelijk actief in evenwicht houden. Zitten op een bal is een optimale training voor de onderrug en het versterken daarvan.

Product eigenschappen Zitbal:

- De zitbal heeft een zacht, stroef en aangenaam oppervlak.
- Zitbal ter voorkoming van nek-, schouder- en rugklachten en voor dynamisch zitten
- Gemaakt van sterk nylon met een anti-slip laag.
- Te reinigen met lauw water met een desinfectiemiddel of zeep.
- Inclusief Pomp en instructiekaart
- Het maximaal gebruikersgewicht van de gymbal is 250 kg.

Zitbal ABS
De zitbal heeft het unieke gepatenteerde ABS (Anti Burst System) anti-scheur systeem. Hierdoor kan de bal alleen langzaam leeglopen, ook wanneer een scherp voorwerp een gat in de bal veroorzaakt. De aanwezige acryldeeltjes in de zitbal verplaatsen zich naar het lek en remmen hiermee de energie waarmee de bal leegloopt

Optie Zitbal:
Balschaal, speciaal ontwikkeld voor gymnastiekballen met een doorsnede van 55 tot 75 cm. Heeft twee uitsparingen aan de onderkant, voor oefeningen met therapieband.

Zitbal Video'sZitbal Voordelen

1. Actief zitten activeert de bloedsomloop en vermindert een langdurige belasting van spieren en gewrichten in dezelfde positie.
2. Betaalbaar t.o.v. van een aangepast bureau of stoel
3. Verbetert de "core stability"
4. Het maakt zitten leuk!
4.7
Rating:
94% of 100
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan.
Vaak samen gekocht