Topro Olympos rollator

Waardering:
100% of 100
De Olympos rollator is met zijn grote comfort rubber wielen zeer geschikt voor buitenshuis. Op alle TOPRO rollators zit 7 jaar garantie !!
Actie: gratis rugsteun ivm 50 jarig bestaan Topro
Slechts € 349,00 Normale prijs € 369,00

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl
De Topro Olympos rollator is met zijn grote comfort rubber wielen zeer geschikt voor buitenshuis en oneffen terrein. Het brede frame maakt de Olympos zeer stabiel en plezierig om mee te lopen. De Topro Olymnpos is standaard uitgevoerd met een grote afsluitbare en afneembare booschappentas.

De rollator is met één hand in breedte inklapbaar en blijft ingeklapt stabiel staan. Met behulp van een fixatieklem blijft de rollator ingeklapt tijdens vervoer en het ‘memory systeem’ zorgt ervoor dat de handvatten na transport altijd op de juiste hoogte zijn afgesteld. Daarnaast zorgen de drempelhulpen voor een prettige ondersteuning bij het nemen van obstakels op uw weg.

Hoge stoepranden en drempels zijn met de Topro Olympos rollator met grote wielen eenvoudig te passeren. Met de lichtgewicht rollator wandelt u net zo gemakkelijk zowel binnens- als buitenshuis. De Topro Olympos rollator is een rollator die zeer gebruiksvriendelijk is en tegelijkertijd modern en strak is vormgegeven.

De rollator wordt standaard geleverd met een boodschappentas, een comfortabel ventilerende zitting, anatomische handvatten en reflectoren.

Net als bij het model Troja is ook de Olympos uitgevoerd in een S (8,0kg) en M (8,6kg) uitvoering en daarmee geschikt voor mensen van verschillende lengte.

Speciaal ontworpen voor gebruik buitenshuis, maar voldoet zeker ook binnen

- De banden zijn ontworpen voor comfortabel gebruik en ruige ondergond, zoals bivoorbeeld kinderkopjes en bospaden
- Ruime afsluitbare en afneembare boodschappentas
- De gebruikte materialen kunnen in elke weersgesteldheid worden ingezet
- Kan worden afgespoeld met water en worden gereinigd
- Getest en goedgekeurd volgens EN ISO 11199

Makkelijk opvouwbaar met memory functie

- Uniek memory systeem voor hoogte instelling handvatten

Uitstekende remmen, stapsteun en anti stootrand


- Veilig in gebruik en eenvoudig om over drempels en stoepen te verplaatsen
- Remmen zijn eenvoudig bedienbaar
- Veilig in gebruik en praktisch dankzij drempelhulp
- Ook verkrijgbaar met LED verlichting en geïntergreerd val-alarm. De LED verlichting werkt automatisch bij schemer en in het donker dankzij een bewegings sensor. Zodra de rollator in beweging komt zal de LED verlichting automatisch gaan branden als de omgeving donker genoeg is. Zodra de rollator weer stil staat zal de LED verlichting na 2 minuten automatisch weer uitgaan. Geïntegreerd in de LED verlichting zit een val-alarm. Op het moment dat de rollator kantelt en/of omvalt zal er een alarm afgaan die omstanders waarschuwt mocht u onverhoopt ten val komen.

Eenvoudig inklapbaar, beperkte ruimte bij opslaan

- Trek aan het koord in het zitje en de rollator vouwt horizontaal samen
- De handvatten kunnen compact in het frame worden geschoven
- Staat stevig op zijn wielen, ook als deze opgevouwen is
- Neemt weinig plaats in en is zeer praktisch in het vervoer
- Uitstekend geschikt voor gebruikers die per auto, taxi, bus of vliegtuig reizen.

Topro Olympos Opties


topro olympos rollator opties

Topro Olympos Eigenschappen


topro olympos rollator eigenschappen
Rollator met Grote voorwielen
Wanneer u de rollator buitenshuis gebruikt zijn grote wielen veiliger dan kleine. Door een grote diameter rollen de wielen makkelijker over en door obstakels zoals als zand, grind, boomwortels, tramrails, scheuren in het wegdek, geulen, kuilen, stoepranden, kapotte of ontbrekende tegels.
Het belangrijkste is dat de voorwielen groter zijn, de grootte van de achterwielen telt met het oog op veiligheid en comfort minder zwaar.
Vaak is een rollator met grote wielen aan de voorkant breder, om te voorkomen dat de twee zwenkwielen aan de voorkant elkaar raken. Het voordeel hiervan is dat de rollator ook stabieler wordt.
5
Rating:
100% of 100
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan.
Vaak samen gekocht