Push Braces

push bracesMobiliteit is voor veel mensen vanzelfsprekend. Maar dat geldt niet voor iedereen. Mensen met pijnlijk of instabiel gewricht ervaren dag in dag uit de beperkingen daarvan. Ze zoeken daarom naar effectieve oplossingen om hun bewegingsvrijheid te verbeteren. Push biedt die oplossing met haar vooruitstrevende lijn Push braces. De beste oplossing om de belastbaarheid van het menselijk bewegingsapparaat te verhogen.

De braces zijn het resultaat van de wensen van artsen én gebruikers. De oorsprong van Push Braces ligt in het academisch ziekenhuis te Maastricht waar in 1986 het productidee ontstond. Vanzelfsprekend zijn de braces uitvoerig en langdurig onder begeleiding van medici en wetenschappers getest. Het resultaat mag er dan ook zijn. Push biedt u een uniek onderscheidend concept gebaseerd op optimale steun, compressie en verkleving aan de huid. Oplossingen waarmee het vertrouwen in uw eigen kunnen wordt hersteld. Push braces kunnen met plezier gedragen worden en zijn eenvoudig in gebruik. Door de uitstekende functie zorgen ze ervoor dat u weer optimaal kunt genieten.

Functie en design

Push braces zijn eigentijds vormgegeven. Het attractieve design gaat perfect samen met een verbeterde mobiliteit. Push braces is niet voor niets door de Nederlandse Designprijzen bekroond met de Design-For-All prijs voor het meest gebruiksvriendelijk en toegankelijk ontwerp.

Hoogwaardige materialen

Push braces zijn vervaardigd uit de modernste materialen. Hoogwaardige materialen, zoals Sympress™, zorgen voor een hoog draagcomfort en duurzaamheid. De Sympress™ voering die typisch is voor Push braces bestaat uit een microvezel met tal van gunstige eigenschappen:
- zachte stof, comfortabel en beschermend
- uitstekende vochtafvoer, waardoor de huid droog blijft
- ideaal te combineren met andere materialen als Lycra (prima pasvorm),
schuim (comfort) en siliconenapplicatie (goede verkleving aan de huid)

Push braces - drie profielen

Push is breed toepasbaar voor een grote verscheidenheid aan blessures. Afhankelijk van de ondersteuning zijn de Push braces in drie profielen beschikbaar: care voor functiebehoud, med voor functieherstel en ortho voor functieverbetering. Uw arts of behandelaar kan u adviseren welke brace voor u het meest geschikt is.

Care - functiebehoud
Push care is er voor u als u door een lichte blessure of aandoening wordt beperkt in uw dagelijkse bewegingsvrijheid. De brace combineert een hoge mate van effectiviteit met comfort en kwaliteit. Push care verlicht uw pijn, verbetert uw stabiliteitsgevoel en biedt u maximale zekerheid. En natuurlijk is de brace eenvoudig in het gebruik.

Med - functieherstel
Push med ondersteunt u bij de behandeling en voorkoming van letsels aan het bewegingsapparaat. Push med verlicht eventuele pijn, waardoor u het gewricht zwaarder kunt belasten. Dat gebeurt door middel van mechanische steun en instelbare druk, waardoor ook een goede pasvorm gegarandeerd is. Voorbeelden zijn de push brace enkel en push brace pols.

Ortho - functieverbetering
Push ortho is geschikt als u wordt beperkt door aandoeningen of een verminderde functie van het bewegingsapparaat. Push ortho kan u helpen functieverlies te compenseren door optimaal te zorgen voor repositie en stabilisatie.

Daarnaast heeft Push braces een speciale lijn voor sportbraces. Push sports sportbraces voor de preventie en herstel van sportletsel.