M Line reiskussen

Waardering:
93% of 100
M Line reiskussen - Neem het comfort van uw M Line-kussen mee op reis.

Niet meer leverbaar
Speciale prijs € 59,00 Normale prijs € 69,00

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl
M Line reiskussen - Neem het comfort van uw M Line-kussen mee op reis. Dit M Line-reiskussen heeft dezelfde vorm en functie als een M Line- neksteunkussen, maar heeft slechts de halve breedte. Een praktisch tasje zorgt ervoor dat u het gemakkelijk kunt meenemen.

Dit Travel Pillow is door osteopaat Gerard Guez een vormgegeven kussen en biedt ondersteuning aan het hoofd op andere plekken dan in bed. Met name in het vliegtuig, de bus of de auto heeft de passagier een uitermate modern vormgegeven en comfortabel kussen tot zijn beschikking. Het comfortabele M Line reis kussen is te verkrijgen met een handig reistasje.

Voordelen M Line reiskussen:
- Makkelijk mee te nemen
- Gepatenteerd ontwerp gebaseerd op het M Line Athletic Pillow
- Permanent antibacteriele tijk
- de hoes is afneembaar en wasbaar - Afmetingen: 25 x 25 x 5 cm

M LINE KUSSENS
Ook uw hoofdkussen draagt bij aan een goede nachtrust. Alle M Line-kussens zijn gemaakt van revolutionair visco-elastisch M Line-materiaal. M Line-kussens zorgen ervoor dat u een ontspannen slaaphouding aanneemt. Want als uw hoofd goed ligt, zullen ook uw nek en ruggenwervel een ontspannen houding aannemen. Bovendien zorgen deze kussens, net als de Slow Motion-matrassen, voor een maximale ventilatie en hygiene tijdens uw slaap.
4.65
Rating:
93% of 100
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan.
Vaak samen gekocht