M LINE Athletic Pillow

Waardering:
67% of 100
Het Athletic Pillow is het eerste hoofdkussen dat door zijn unieke vorm uw slaaphouding corrigeert.

In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

Speciale prijs € 149,00 Normale prijs € 159,00

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl

Het Athletic Pillow is het eerste hoofdkussen dat door zijn unieke vorm uw slaaphouding corrigeert.

M LINE Athletic Pillow - Het werkt preventief tegen nek-, rug- en hoofdpijn. Dit unieke kussen is getest onder een panel van whiplashpatienten en 80% van deze groep gaf aan dat het Athletic Pillow heeft geholpen bij het verbeteren van hun nachtrust. Heeft u last van nek- of rugklachten of wilt u gewoon uw slaaphouding verbeteren en zo het maximale uit de nacht halen? Kies nu voor het revolutionaire M Line Athletic Pillow®!

Of u overdag nu erg actief bent of juist niet, er ontstaat altijd een zekere spanning op de (hals)wervelkolom. Dat komt doordat de krommingen van uw rug tijdens de dag toenemen en uw spieren een beetje samentrekken. Het M Line Athletic Pillow® zorgt ervoor dat uw wervels zich ’s nachts weer strekken, uw spieren ontspannen en uw bloed beter circuleert. U begint de dag dus weer in topvorm! De illustraties laten zien dat het hoofd op het M Line Athletic Pillow® licht omhoog wordt gehouden. Hierdoor kunnen de krommingen van de nek, bovenrug en onderrug zich vanzelf strekken tot een natuurlijke spanningsloze houding.

Steeds meer topsporters slapen op het M Line® Athletic Pillow. Het eerste hoofdkussen dat door zijn unieke vorm de slaaphouding corrigeert en het herstelproces van lichaam en geest bevordert. En u begrijpt: wat goed is voor onze nationale top, is natuurlijk ook goed voor u!

Eigenschappen

  1. Trechtervormige uitholling voor stabiele ligging;
  2. Schouderuitsparing, het hoofd wordt maximaal ondersteund door het kussen en de hals, nek- en schouderspieren kunnen optimaal ontspannen;
  3. Nekgleuf laat de hals vrij voor optimale bloedcirculatie naar het hoofd;
  4. Ooruitsparing ter voorkoming van het indrukken van het oor en last van kraakbeen;
  5. Een hoge en lage slaapzijde voor verschillende gebruikers.
  6. Afmetingen: 50 x 36 x 12 cm

Aanbevolen door Whiplash stichting Nederland!

M LINE KUSSENS

Ook uw hoofdkussen draagt bij aan een goede nachtrust. Alle M Line-kussens zijn gemaakt van revolutionair visco-elastisch M Line-materiaal. M Line-kussens zorgen ervoor dat u een ontspannen slaaphouding aanneemt. Want als uw hoofd goed ligt, zullen ook uw nek en ruggenwervel een ontspannen houding aannemen. Bovendien zorgen deze kussens, net als de Slow Motion-matrassen, voor een maximale ventilatie en hygiene tijdens uw slaap.
3.35
Rating:
67% of 100
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan.
Vaak samen gekocht