0

M Line kussens – Beter Slapen!

m line kussensOok uw hoofdkussen draagt bij aan een goede nachtrust. Het comfort van een hoofdkussen is erg persoonlijk. Daarom heeft Orthocor verschillende M Line hoofdkussens in het assortiment, om iedereen een goede en frisse nachtrust te bieden. Het M Line Athletic Pillow is het eerste hoofdkussen dat door zijn unieke vorm uw slaaphouding corrigeert. Dit unieke kussen is getest onder een panel whiplashpatienten en 80% van deze groep gaf aan dat het Athletic Pillow heeft geholpen bij het verbeteren van hun nachtrust. M Line kussens zijn te verkrijgen in verschillende uitvoeringen (M Line Energy Pillow, Athletic Pillow, Wave Pillow, Travel Pillow en het speciale Kidz Pillow).

Alle M Line-kussens zijn gemaakt van revolutionair viscoelastisch M Line-materiaal. M Line kussens zorgen ervoor dat u een ontspannen slaaphouding aanneemt. Want als uw hoofd goed ligt, zullen ook uw nek en ruggen-wervel een ontspannen houding aannemen. Bovendien zorgen deze kussens, net als de Slow Motion-matrassen, voor een maximale ventilatie en hygiëne tijdens uw slaap.
Bedacht door Gerard Guez Ostheopaat en fysiotherapeut in Parijs en Barcelona,  uitvinder van het gepatenteerde Athletic Pillow en Kidz Pillow.

5 hoofdzaken voor de beste slaaphouding

1 Ideale hoofdpositie. De unieke uitholling houdt uw hoofd steeds in de beste positie.
2 Ontspanning hals en schouders. De speciale schouderuitsparing ontlast de hals- en schouderspieren.
3 Perfecte nekpositie. De nekgleuf leidt tot een perfecte nekpositie en verbeterde bloedcirculatie.
4 Respect voor het oor. De ooruitsparing ontziet het oor en biedt maximale ventilatie.
5 Geschikt voor iedereen. Door een hoge en een lage slaapzijde is het kussen geschikt voor iedereen.

Werking M Line kussen

m line athletic pillow uitleg

  1. Uitholling – De trechtervormige uitholling in het kussen houdt uw hoofd in de beste positie, zodat het recht en stabiel blijft liggen. Slaapt u op uw rug, dan wordt uw hoofd iets hoger dan uw schouders gehouden. Hierdoor wordt uw halswervel lichtjes gerekt en neemtde spierspanning af.
  2. Schouderuitsparing – Een hoofdkussen moet uw hoofd ondersteunen en uw hals en schouders ontlasten. Door de schouderuitsparing liggen uw hals en schouders vrij, blijft uw nekwervel horizontaal en kan uw hoofd maximaal worden ondersteund door het kussen. Uw hals-, nek- en schouderspieren krijgen de kans om optimaal te ontspannen en herstellen. De schouderuitsparing zorgt er bovendien voor dat het kussen uw bewegingen gemakkelijk volgt bij het veranderen van slaaphouding.
  3. Nekgleuf – De nekgleuf houdt uw nek en hoofd in het midden van het kussen en laat de hals vrij voor een optimale bloedcirculatie naar het hoofd.
  4. Ooruitsparing – Slaapt u op uw zij, dan voorkomt de ooruitsparing dat uw oor wordt ingedrukt. Daarnaast biedt het maximale ventilatie.
  5. Universele slaapzijde – Het M Line® Athletic Pillow heeft een hoge en een lage slaapzijde. Daarmee is het kussen voor iedereen geschikt.

Het eerste hoofdkussen dat uw slaaphouding corrigeert

Of u overdag nu erg actief bent of juist niet, er ontstaat altijd een zekere spanning op de (hals)wervelkolom. Dat komt doordat de krommingen van uw rug tijdens de dag toenemen en uw spieren een beetje samentrekken.
Het M Line® Athletic Pillow zorgt ervoor dat uw wervels zich ’s nachts weer strekken, uw spieren ontspannen en uw bloed beter circuleert. U begint de dag dus weer in topvorm!
De illustraties laten zien dat het hoofd op het M Line® Athletic Pillow licht omhoog wordt gehouden. Hierdoor kunnen de krommingen van de nek, bovenrug en onderrug zich vanzelf strekken tot een natuurlijke spanningsloze houding.

M Line kussens

Topkwaliteit!
Het M Line kussens zijn gemaakt van duurzaam visco-elastisch M Line-materiaal (traagschuim) en bezit hierdoor unieke drukverlagende eigenschappen.
Het kussen is afgewerkt met een duurzame stof die zorgt voor een zeer korte droogtijd en perfecte hygiëne terwijl u slaapt.

M Line Atheltic pillow
M Line Athletic Pillow is het eerste hoofdkussen dat door zijn unieke vorm uw slaaphouding corrigeert. Bovendien wordt het M Line Athletic Pillow, door zijn preventieve werking bij nek- en rugklachten, geadviseerd door fysiotherapeuten. Kies nu zelf voor het M Line® Athletic Pillow en corrigeer uw slaaphouding! Klik hier om het M Line Athletic Pillow te bestellen.

M Line Reiskussen
Het M Line Travel Pillow is hét kussen voor op reis! Comfortabel en compact vormgegeven hoofdkussen.
Klik hier om het M Line Reiskussen te bestellen.

M Line kinderen hoofdkussen
Laat uw kinderen verantwoord slapen!
Bekijk de hoofdkussens om het M Line kinderen hoofdkussen te bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.