Hoofdkussen Zijslaper

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Ergonomisch Traagschuim Hoofdkussen

  Speciale prijs € 54,95 Normale prijs € 69,00
  Ergonomisch Traagschuim Hoofdkussen
  Waardering:
  84% of 100
  Speciale prijs € 54,95 Normale prijs € 69,00
  Waardering:
  84% of 100
  Ergonomisch Traagschuim Hoofdkussen, dit kussen heeft een speciale uitsparing en nekrol voor een optimale combinatie van comfort en ondersteuning.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bent u als zijslaper opzoek naar een hoofdkussen ?

In deze categorie staan de hoofdkussens die geschikt voor een goede ondersteuning als zijslaper. Zijslapers krijgen een groot deel van de druk op hun schouders. Wanneer u een goed kussen hebt, dat ook uw nek en hoofd ondersteunt, wordt de druk op uw schouders minder en kunnen ook de spieren in de nek, rug en schouder meer ontspannen.
Stijfheid in de nek wordt namelijk veelal veroorzaakt door gespannen spieren. Door de spieren te ontspannen, kan dus nekpijn, rugklachten en zelfs hoofdpijn worden voorkomen of verminderd.

Positionering van een zijslaper

zijslaper ondersteuning met hoofdkussen Op de afbeelding ziet een goede slaapondersteuning ten opzichte van een verkeerd slaapondersteuning. Door de wervelkolom in een rechte horizontale lijn te laten rusten, komt er minder spanning op de spieren en gewrichten. In deze afbeelding zie u ook dat een hoofdkussen met neksteun hiervoor goed geschikt is. De neksteun vult de ruimte onder de nek op waardoor de wervelkolom recht blijf.

Hoofdkussen Zijslaper Kopen & Advies bij Orthocor

Wilt u een hoofdkussen kopen dat een goede ondersteuning geeft. Zorg dan dat u alle factoren tijdens het slapen in acht neemt. Zoals uw positie, in dit geval een zijslaper. Lichaamskenmerken zoals lengte van de nek, schouderbreedte, halsomtrek, hoofdomtrek. Daarnaast is ook de stevigheid van de matras van belang, bijvoorbeeld bij een zacht matras heeft u een minder hoog kussen nodig.
Heeft u nog vragen en/of opmerkingen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze adviseurs helpen u met plezier bij de aankoop van uw hoofdkussen.